(Facsimil) Senatorul clujean Vasile Ilea a părăsit PSD acuzând de ipocrize actuala conducere a partidului!

0 335

Senatorul Vasile Ilea și-a înaintat demisia din PSD considerând că această formațiune politică nu îl mai reprezintă. În opinia sa formațiunea condusă de premierul Dăncilă a îngropat social democrația îșelând astfel alegătorii.

”Este o adevărată dezamăgire pentru mine. Nu  mai simt că acest partid reprezintă social democrația din România. Cei care ne simpatizează, votanții noștri și știu bine ce spun se simt păcăliți cu fiecare zi care trece. Rămân un senator independent, neafiliat politic” a spus Ilea la Radio GoFm. El a mai adăugat că românii cu înclinație spre stânga politică au nevoie de un partid social democrat puternic care să nu-i mai înșele și care să nu se mai afle sub influența unor baroni. ”Acești baroni din PSD sun toxici”, a adăgat senatorul Vasile Ilea.

Prin demisia lui Ilea, PSD nu mai are majoritate în Senat, având nevoie de aliați pentru a-și vota proiectele legislative. Altfel, politicianul clujean a declarat în direct la GO FM că va purta o discuție cu Liviu Pleșoianu privind viitorul social demcorației din țara noastră mai ales că mai sunt și alți parlamentari PSD care vor să părăsească partidul nemulțumiți de politica dusă de actuala conducere social-democrată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.