Bogdan Andone (FCSB) – Alaşkert, e disciplinată tactic

0 277

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Andone, a declarat că Alaşkert, adversara de joi, din prima manşă a turului doi preliminar al Europa League, este disciplinată tactic.

“Am văzut adversara de mâine în meciul cu formaţia din Macedonia. Este o echipă cu jucători de calitate, ofensivă, disciplinată tactic. O echipă care are o filozofie de joc, o echipă bună. Mâine trebuie să fim organizaţi foarte bine defensiv, să anihilăm jucătorii echipei adverse, iar pe faza ofensivă, prin traseele noastră de joc, să ne creăm ocazii de gol şi să marcăm ca să putem câştiga jocul”, a afirmat tehnicianul.

Bogdan Andone va încerca să folosească în meciul cu armenii cea mai bună formă de echipă.

“În filozofia mea nu există niciodată ideea de ‘mai buni’ sau ‘mai puţin buni’, suntem un grup de 18-20 de jucători, în afară de cei accidentaţi, şi am spus tot timpul că trebuie să facem alegerile cele mai bune pentru meciul respectiv. La fel şi mâine seară, vom încerca să alegem cei mai în formă jucători, cei mai odihniţi, care pot da sută la sută, şi să aliniem cea mai bună echipă posibilă. Suntem pregătiţi pentru acest joc, este un joc foarte important pentru noi ca şi echipă. Avem timp până mâine să ne pregătim sută la sută mental şi fizic ca să facem un rezultat bun”, a mai spus Andone.

Partida FCSB – Alaşkert, contând pentru prima manşă a turului doi preliminar al Europa League, se va disputa, joi, de la ora 20:00, la Erevan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.