Péter Szijjártó: susţinătorii imigraţiei doresc să impună cel mai periculos pachet migraţionist de pe lume

0 282

A ieşit la iveală, din nou, faptul că forţele pro imigraţie doresc să impună cel mai periculos document din lume în ceeea ce priveşte migraţia: Pachetul ONU privind migraţia globală, a declarat, luni, Péter Szijjártó pentru agenţia ungară de presă MTI.

Ministrul ungar al Afacerilor Externe şi al Comerţului Exterior a subliniat că Adunarea Generală a ONU a votat mecanismul de urmărire a Pactului privind migraţia globală, adoptat în decembrie anul trecut, 118 ţări votând în favoarea acestuia, 5 ţări – Ungaria, Statele Unite, Polonia, Israel şi Estonia au votat împotrivă, 13 ţări s-au abţinut, iar 57 de ţări nu au participat la vot.

Punerea în aplicare a Pachetului ONU privind migraţia globală nu a fost votată de ţările Grupului de la Visegrád (V4) – cehii s-au abţinut, slovacii nu s-au prezentat la vot. Aceasta arată unitatea alianţei noastre, a declarat Péter Szijjártó, reamintind că patru dintre cele cinci ţări care au respins documentul au votat împotriva Pachetului privind migraţia globală, adoptat în decembrie anul trecut, iar acum şi Estonia a declarat că nu va implementa pachetul.

Potrivit lui Péter Szijjártó, trebuie să fim pregătiţi în continuare deoarece birocraţii care lucrează la Bruxelles şi în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite vor face tot posibilul să impună peste tot în lume Pachetul privind migraţia globală. Dacă nu au reuşit în ansamblu, atunci măcar în părţi vor să forţeze
ţările spre adoptare. Ministrul de externe a subliniat: ce adoptă ONU devine parte a dreptului internaţional şi a practicii judiciare, prin urmare, este imperativ să luptăm împotriva propunerilor venite din partea forţelor pro migraţioniste. Péter Szijjártó a fost de acord cu ministrul polonez de interne şi cu ministrul de externe al Estoniei cu privire la un mecanism de alertă permanentă încă din etapele iniţiale, în care “putem lua măsuri împotriva acestor propuneri legate de imigraţie care sunt lansate fie în cadrul ONU, fie la Bruxelles”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.