Cine sunt șefii ISIS, cine îi instruiește și ce fac după ce ies din organizația teroristă?!

0 365

Abu Qatadah al-Homsi deportat de guvernul britanic. Marea Britanie a susținut că a fost deportat în Iordania. Nu Iordania, ci Idlibul era reședința lui. El a fost ucis de armata arabă siriană pe 12 august în orașul al-Hobait. Era un jihadist de rang înalt. Abu Qatadah s-a lăudat către MI5 că ar putea preveni atacurile teroriste și s-a oferit să expună organizațiile extremiste periculoase, în timp ce el a înființat un refugiu pentru organizația teroristă în Marea Britanie.

Așa că poate a fost trimis cu un scop special către Iordania, acela de a se infiltra în grupul terorist Af-Fakyl. În cele din urmă condus chiar de el, Abu Qatada al-Homsi, acest grup a confirmat alianța lor cu liderul al-Qaeda condusă de Ayman al-Zawahiri.

A fost un pește „mare”, în anii conflictului sirian. Mulți jihadiști reținuți în tabăra „Bucca” sau în golful Quantanamo (după războiul din Irak), după eliberare au fost relocați în Europa, deoarece erau agenți ai guvernelor occidentale și ai serviciilor lor de informații precum MI5, CIA, Mossad și alte agenții europene precum AIVD (olandez).

A fost, de asemenea, cazul doctorului Shahul Islam, medic britanic, care a fost prezentat pe site-urile olandeze și pe alte site-uri de știri europene pentru a prezenta presupusul atac chimic din 2017, de Siria și Rusia, la Khan Shaykun (Idlib). Acest doctor Shahul și fratele său s-au dovedit a fi membri ai Al-Queda și au condus la uciderea jurnalistului James Foley.

Shahul l-a răpit pe jurnalistul olandez Jeroen Oerlemans și pe colegul său, John Cantlie, în Siria de Nord (Idlib); Oerlemani a fost eliberat; locul unde se află Cantlie este un mister. Ulterior, Oerlemans a fost ucis în Libia, Sirte, de luptători din al-Queda.

Un alt caz, de fapt cu profil redus, este cazul lui Maiwand al-Afghani (numit Shabir Burhani), un jihadist din Olanda, el a fost un cetățean olandez de origine afgană (am scris despre el în articolele mele de pe http: / /freesuriyah.eu/). S-a alăturat ISIS în 2015 și după data aceea, a fost văzut pe o imagine cu premierul Rutte din Olanda ( https://www.bol.com/…/how-syria-won-in-th…/9200000115932978/ ). El a fost celebritate în acele zile din 2015, a fost invitat să vorbească în emisiuni și a făcut poze cu v.i.p.-uri, cum ar fi premierul Rutte.

 Birou al Căștilor Albe în Olanda

O altă dovadă importantă a faptului că guvernele occidentale sprijină jihadiștii de rang înalt este amplasarea biroului Căștilor Albe. Diversi jurnaliști independenți au descoperit că grupul nu este de fapt o organizație de salvare, ci Al-Queda însăși, care colaborează cu Hayat Tahrir al Sham în Idlib. Sediul central se află în Amsterdam-zuid, De Cuserstraat 93, Olanda; oricine poate verifica acest lucru. Au înființat (beneficiarii) o fundație pentru a evita impozitarea de către guvernul olandez. În 2015, guvernul britanic a furnizat fundației 15 milioane de lire sterline, alți 23 de milioane de dolari pe care i-au primit din SUA și 4 milioane de euro de la guvernul olandez, de asemenea de la alte guverne precum cele danez și norvegian, cheltuind milioane de la contribuabili.

Abu Mohammad al-Julani

Ahmed Hussein al-Shar’a, este numele său real, este comandantul-șef al grupării militante siriene Hay’at Tahrir Al-Sham; el a fost și emirul organizației predecesoare, Frontul al-Nusra, filiala siriană a al- Qaeda. Foarte interesant este faptul că și el a fost reținut în tabăra Bucca (Irak), unde era deținut și așa-numitul Abu-Bakr-al-Baghdadi. El a fost lansat în 2008, ca și Abu-Bakr-al-Baghdadi, chiar înainte de așa-numita „Primăvartă arabă”. Conform diferitelor surse, el s-a născut în Da’ara Siria (1979), unde a fost începutul așa-numitei răscoale împotriva președintelui Bashar al-Assad și a guvernului. Numele Julani sau Golani se referă la bătălia Golan Heights ()Înălțimile Golan). Întrebarea rămâne: este, sau a fost, un agent CIA / MI5 ca alți jihadiști de rang înalt?

Concluzie

Conform diferitelor surse, o întâlnire a avut loc în 2014 în care diferite așa-numite grupuri rebele s-au regrupat sub numele de ISIL (Statul Islamic al Irakului și Levantului). Au primit vehicule și sume masive de armament (https://www.voltairenet.org/). Au preluat controlul unei mari părți din Siria și Irak și au spus că vor proclama un stat independent acolo numit ISIL. Fostul vice-președinte irakian al-Douri, a anunțat că va aduce cu el 80.000 de soldați veterani ai armatei lui Sadam. CIA a confirmat că 120.000 de combatanți din triburile sunite din provincia Al-Anbar se vor alătura ISIL imediat ce sosea și le va furniza armele grele pe care Pentagonul le va livra oficial pentru armata irakiană. Barzani, șeful guvernului regional al Kurdistanului, a încheiat un acord care permite guvernului său să anexeze teritoriile disputate ale Kirkuk imediat ce ISIL a luat Al-Anbar.

Mulți jihadiști de rang înalt au fost eliberați înainte de invazia așa-numitei ISIL în Siria și Irak, cei mai mulți dintre ei foști reținuți în tabăra „Bucca” (Irak), iar sursele spun că au fost instruiți de CIA. Unii dintre ei sunt încă în Idlib, precum Jolani.

Jocul final a început deja, în Idlib și Khan Shaykun, un loc strategic și foarte important.

(De Sonja van den Ende – jurnalist independent)

Leave A Reply

Your email address will not be published.