(VIDEO) MiG 35, noul aparat de zbor din dotarea armatei ruse

0 283

În Rusia a început producția în serie a noilor avioane militare MiG-35. Potrivit oficialilor de la Moscova, Ministerul rus al apărării urmează să semneze un contract pentru achiziționarea a peste 40 de aparate de zbor de tipul MiG.

Directorul general al companiei MiG, Ilșya Tarasenko a declarat că primul contract de livrare a noilor modele a fost semnat déjà la forumul militar ”Army 2018”.

”Ne dorim să semnăm un nou contract în perioada imediat următoare și spunem ferm că vom putea să onorăm pretențiile clientului. Producția în serie a acestui tip de avion a fost demarată iar lucrurile merg foarte bine”, a declarat Tarasenko.

Noul aparat de zbor cu capabilități de luptă construit de Mikoian Aircraft Corporation atinge în zbor peste 2.700 de km / h (1,700 mph) și ajunge la înălțimi de până la 17.500 de metri.

Raza de acţiune este de 1.000 km (620 mile), de două ori mai mare decât actuala generaţie de avioane. Ca noutate, MiG-35 poate înlocui scaunul celui de-al doilea pilot cu un rezervor de combustibil suplimentar. Avionul poate parcurge o distanţă de 3.500 km (2.175 mile).

Iuri Catriuc

Leave A Reply

Your email address will not be published.