Nebun în politică! Andrei Caramitru: E timpul ca românii să se dezbare de obiceiul comunist de a face daruri copiilor de Crăciun

0 688

Este evident că unor nebuni din noua clasa politică le stă în gât tradiția populară. Mai ales când nebunii din politică s-au născut și au trăit în România. Acum, vorbim despre un tânăr userist care consideră că e nașpa Crăciunul cu tot ce înseamnă această sărbătoare. Andrei Caramitru, acest halucinant consilier al ilustrului Dan Barna este din ce în ce mai derutat și mai derutant. El rătăcește pe coclauri, face spume la gură, dă în gropi, este mic și în principiu nu stârnește decât o stare profundă de greață. Adică Vomă, cu V mare. Iată ce declară exemplarul masculin cu legitimație la USR: ” E timpul ca românii să se dezbare de obiceiul comunist de a face daruri copiilor de Crăciun. Acești copii trebuie să învețe, de la naștere încă, disciplina pieței și faptul că nimic nu e gratis. Copilul care astăzi se bucură la o jucărie sau o prăjitură este adultul asistat social care votează cu PSD-ul mâine”.

Barna, bă politicianule, nu vrei tu să îl salvezi pe ăsta micu` de boala gravă ce îi intunecă mintea? Nici Stalin nu ar fi zis mai bine. Nici cel mai înverșunat ateu nu ar fi scos o frază mai cretinoidă decât acest Caramitru. Pe lângă individa care propunea ca românii să învețe să lucreze pe doi lei, sau o altă individă care susținea că dreptul la propietate ar trebui desființat, acest Caramitru intră în grupul nebunilor din politica românească. Votați români, votați, dar evitați cu orice preț nebunii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.