Cornel Dinu: FCSB este Steaua! Talpan este un obsedat, este un nume sortit eșecului!

0 317

Cornel Dinu, 71 de ani, legenda celor de la Dinamo, într-o intervenție la Pro X a comentat situația actuală a cluburilor Steaua și Dinamo. Referitor la FCSB, Cornel Dinu a precizat că, în opinia sa, FCSB este Steaua pentru că niciodată activitatea sportivă a acestui club nu a fost întreruptă. Dinu a mai afirmat că România acestui început de secol este dominată de obrăznicie și tupeu, se zbate în decadență și este greu de crezut că vom asista la un progres în perioada imediat următoare.

„Este tipic căderilor noastre în derizoriu. Sunt niște inginerii financiare care se făceau pe la începutul anilor ’90 de familia Păunescu, iar apoi au fost continuate de Gigi Becali. Cu una, cu alta, el a făcut ceva la echipă, a jucat în cupele europene, a produs rezultate. Trăgând o linie, bilanțul lui e pozitiv. Pentru mine nu exista FCSB decât în nebunia unora. Pentru mine, FCSB e în continuare Steaua, indiferent cum s-ar fi luat clubul, pe un leu, pe doi”, a spus Cornel Dinu, într-o intervenție telefonică la Pro X.

„În secunda în care mă mai iau în gură și cu Talpan…Talpan e un nume predistinat eșecului. Când te cheamă, Talpan, așa…E un om obsedat de anumite lucruri. Poate știe ceva carte, dar mă îndoiesc” a mai spus fosta glorie dinamovistă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.