Florin Tănase (FCSB) – Dacă vom câştiga cu Craiova şi CFR, ne batem la titlu

0 245

Florin Tănase, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va avea din nou şanse să se bată la titlu dacă va reuşi să câştige următoarele două partide din play-off-ul Ligii I, cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

“Suntem nerăbdători, o să fie o atmosferă frumoasă. Jucăm împotriva unei echipe bune, sperăm să facem un meci bun aşa cum a fost ultimul şi să-l câştigăm. Craiova e o echipă mai puternică, s-au întărit, joacă un fotbal mai bun, mai ofensiv, şi cred că va fi un meci mai greu faţă de ultimul pe care l-am disputat cu ei. Dacă ne uităm la ultimele rezultate, putem spune că suntem favoriţi, dar nu cred, cred că şansele sunt de 50 la sută. Ei au o echipă bună, sunt în formă, noi nu prea am făcut meciuri bune anul acesta. Sperăm să facem un meci mare. După părerea mea mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, dar avem un moral bun după meciul de cupă şi sper să se vadă. Dacă vom câştiga aceste două partide, cu Craiova şi CFR, ne vom bate la campionat. Avem şanse. Dar dacă nu vom câştiga, rămâne cupa”, a declarat Tănase.

El spune că jucătorii echipei antrenate de Bogdan Vintilă nu au fost afectaţi de plecarea portarului Cristian Bălgrădean la rivala CFR Cluj: “Sunt multe de discutat, o să discutăm între noi. Avem multe lucruri de pus la punct, dar nu pot fi făcute publice. Trebuie să facem analizele între noi şi să vedem ce avem de făcut. Nu ne-a afectat plecarea lui Bălgrădean, dar am rămas surprinşi. După părerea mea trebuia să anunţe. Eu am aflat când avea geanta pe umăr, când pleca de la bază”.

FCSB va întâlni formaţia Universitatea Craiova, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 20:30, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului Ligii I. Acoperișul Arenei Naționale va fi închis la partida FCSB – Universitatea Craiova.

Leave A Reply

Your email address will not be published.