CFR nu a jucat nimic dar a luat trei puncte în derby!

0 254

FCSB a pierdut, duminică seara, prima partidă oficială disputată după trei luni, scor 1-0, pe terenul campioanei CFR Cluj.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Ovidiu Popescu, în proprie poartă, în minutul 23, reprezentând, poate, o dovadă a faptului că numai ghinionul a făcut ca echipa noastră să piardă. De partea cealaltă, gazdele nu s-au ridicat deloc la înălțimea așteptărilor legate de o astfel de confruntare, dar au demonstrat că șansa nu este ceva ce se antrenează, ci doar există sau nu!

Din păcate pentru roș-albaștri, Lucian Filip și Dragoș Nedelcu s-au accidentat în această partidă și, cel mai probabil, vor absenta o perioadă îndelungată.

Clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj – 33 de puncte, FCSB – 26 de puncte, CSU Craiova – 26 de puncte, Astra Giurgiu – 24 de puncte, FC Botoşani – 24 de puncte şi Gaz Metan Mediaş – 23 de puncte. Doar CFR şi FCSB au jucat în această etapă.

Reacții după meci:

Ştiam că va fi un meci foarte greu. Am venit aici destul de pregătiţi, am făcut un meci foarte bun pe care, cred eu, nu trebuia să îl pierdem. Ne-am creat mai multe situaţii şi cred că am dominat jocul. Asta este, s-au distanţat la şapte puncte, mergem mai departe. Nu avem ce face. Este o distanţă foarte mare, însă noi vom spera în continare. Vom vedea până la sfârşit. Este foarte greu fără suporteri, chiar dacă mai auzeam sunete în boxe. Acum, obiectivul principal a devenit Cupa, dar nici nu o să ne dăm la o parte nici de la campionat“, a declarat Darius Olaru, la finalul partidei.

„Din păcate, astăzi nu am reuşit să marcăm, a fost singurul lucru care ne-a lipsit. Am făcut un joc foarte bun şi sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de dăruirea de care au dat dovadă în timpul jocului. Din păcate, nu am reuşit să marcăm, deşi ne-am creat foarte multe ocazii. Am reuşit să-i dominăm, aici, la Cluj, ceea ce este un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, care dă moral echipei. Din păcate acel autogol a făcut diferenţa, ei fiind o echipă mult mai experimentată şi mai pragmatică”, a spus Bogdan Vintilă la Look TV.

CFR CLUJ – FCSB 1-0 (1-0)
A marcat: Ov. Popescu 23 (autogol)

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovic (L. Aurelio 84), Bordeianu, Itu (Petrila 67) – Deac (Chipciu 84), Omrani (Rondon 59), Costache (Păun 59)

FCSB: Vlad – Creţu, Planic, Nedelcu (Miron 92+4), Ov. Popescu – Oaidă (Ad. Petre 61), Filip (Vînă 32 / Moruţan 61), Olaru – Man, Tănase, Coman

Cartonaşe galbene: Deac ’29, Bordeianu ’73, Burcă ’75, Păun ’84, Rondon ’89 / Tănase ’38, Nedelcu ’45+1, Planici ’75, Olaru ’77

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe – Florin Marcu;

Observator de arbitri: Costin Ioan Toma.

Leave A Reply

Your email address will not be published.