(VIDEO) Anton Petrea (FCSB) – Cupa României ar conta enorm pentru viitorul echipei

0 300

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că o victorie în finala Cupei României, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ar conta enorm pentru viitorul echipei sale şi pentru moralul jucătorilor.

“Ne aflăm în faţa unui meci important pentru noi, putem salva un pic din acest sezon. Trebuie să fim concentraţi sută la sută şi să dăm totul pe teren. Vom încerca să ne impunem jocul şi să facem suporterii fericiţi, îmi pare rău că nu putem beneficia de aportul lor la stadion, ar fi fost o atmosferă frumoasă. Dar sunt sigur că ne vor susţine din faţa televizoarelor. E un moment important pentru noi. Acest trofeu ar conta enorm pentru noi, atât pentru moral, pentru club, cât şi pentru viitor. Cred că ar deschide porţile unui joc cât mai constant pe viitor. Ar conta mult pentru moralul jucătorilor, sunt tineri cărora le lipseşte experienţa şi miza jocurilor importante”, a declarat Petrea.

Conferință de presă înainte de Sepsi – FCSB!

Antrenorul Anton Petrea și căpitanul FCSB, Florin Tănase, au participat marți la o conferință de presă înaintea finalei Cupei României, pe care roș-albaștrii o vor disputa miercuri seară, începând cu 20:00, împotriva celor de la @Sepsi OSK, pe Stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești.

Gepostet von FCSB am Dienstag, 21. Juli 2020

Tehnicianul a afirmat că amânarea meciului de campionat cu CFR Cluj, din cauza apariţiei unui caz de coronavirus la formaţia ardeleană, l-a ajutat pentru a cunoaşte mai bine problemele cu care se confruntă echipa.

“Este un meci important pentru mine, sper că va fi OK. E un sentiment plăcut, o bucurie, şi încerc să le transmit jucătorilor ceea ce este nevoie pentru a câştiga acest meci. Nu ştiu dacă e un avantaj faptul că a fost amânat meciul cu CFR Cluj, dar am avut ocazia să cunosc mai bine jucătorii să văd mai bine starea de spirit, să văd unde avem de lucrat. Nu pot să fac predicţii în privinţa scorului. Eu pot spune că vom trata meciul cu maximă seriozitate şi sper ca la finalul lui noi să fim învingători”, a mai spus Anton Petrea.

Finala Cupei României, dintre FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe, se va disputa miercuri, de la ora 20:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.