Prima cursă de galop din această stagiune va avea loc duminică pe Hipodromul Ploieşti

0 295

Prima cursă de galop din această stagiune este programată să aibă loc duminică pe Hipodromul Ploieşti, a anunţat, joi, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti.

Potrivit datelor postate pe site-ul instituţiei, duminică, de la ora 10,10, pe Hipodromul Ploieşti se va desfăşura o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia vor avea loc cinci curse de trap şi, în premieră în această stagiune, o cursă de galop.

“Principalul eveniment al zilei va fi ‘Premiul de Vacanţă’, care va şi închide, de altfel, reuniunea din acest weekend, dar şi cursa de galop, a patra în programul zilei, va avea, cu siguranţă, doza ei de spectaculozitate. Organizată de Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi de Federaţia Hipică Română, întrecerea cailor pursânge arab este programată la ora 11,10 şi va avea la start nu mai puţin de şapte cai ce se vor întrece în ‘Premiul Wathba Stallions Cup’, sponsorizat, ca şi în urmă cu un an, de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival”, arată sursa citată.

Reuniunea va debuta la ora 10,10 cu Premiul Kinta şi va continua, la 10,30, cu Premiul Komediant – Fortuna Silver şi, la 10,55, cu Premiul Laureat. După cursa de galop, de la 11,10, va urma o cursă de trap – Premiul Luptător – Fortuna Gold (ora 11,30), cu câţiva cai extrem de buni la start şi, în final, la 11,55, întrecerea semiclasică a zilei, “Premiul de Vacanţă”.

Din cauza restricţiilor din această perioadă, evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate.

Reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe YouTube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9,30, atât pe pagina de Facebook a hipodromului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.