Petrea (FCSB) – Calificarea se joacă într-o singură manşă, trebuie să fim foarte atenţi cu SC Şirak

0 314

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi în partida de pe teren propriu cu formaţia armeană SC Şirak Ghiumri, din primul tur preliminar al Europa League, doarece calificarea se joacă într-o singură manşă.

“Suntem conştienţi de importanţa acestei partide şi de dificultatea ei pentru că această calificare se va juca într-o singură manşă. În condiţiile date trebuie să fim foarte atenţi, să tratăm meciul foarte serios. Sunt încrezător într-un joc bun al echipei şi într-un rezultat care să ne califice în turul următor. Faptul că jucăm acasă e un avantaj prin prisma asta, că nu mai facem deplasarea. Dar nu putem spune că avem un avantaj foarte mare jucând fără spectatori. E păcat, dar nu avem ce să facem”, a afirmat Petrea.

Petrea susţine că nu are emoţii înaintea primului său meci în cupele europene în calitate de antrenor principal. “Am trecut de faza cu emoţiile înaintea partidelor din cupele europene. Am mai trăit experienţa meciurilor europene din altă postură (n.r. – de antrenor secund) şi e un lucru foarte frumos”, a explicat el.

În ceea ce priveşte politica de transferuri a clubului din această perioadă, Anton Petrea a afirmat: “Momentan nu am discutat nimic referitor la plecări de jucători. Nu ştiu ce se va întâmpla. Ne gândim pas cu pas, la fiecare meci şi vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Avem jucători de valoare, asta e clar. Jucători cu potenţial, jucători tineri de perspectivă, dar legat de sume nu e problema mea, ci a conducerii. Eu acum sunt mulţumit de lot, dar am mai spus că e loc şi de mai bine. Tot timpul e nevoie de jucători”.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia armeană SC Şirak Ghiumri, într-o partidă contând pentru primul tur preliminar al Europa League.

Leave A Reply

Your email address will not be published.