Jucătorii echipei naţionale a României au efectuat testele COVID-19

0 314

Fotbaliştii primei reprezentative a României au fost testaţi, miercuri dimineaţă, pentru noul coronavirus, conform protocolului medical stabilit de UEFA pentru Liga Naţiunilor, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

“În această dimineaţă a avut loc testarea oficială a tricolorilor şi a staff-ului, organizată de UEFA, înaintea primei partide din Liga Naţiunilor, de vineri, cu Irlanda de Nord. Reprezentanţii instituţiei medicale acreditate pentru competiţiile oficiale continentale au ajuns la Mogoşoaia şi, în baza unui desfăşurator bine pus la punct, au recoltat probele în vederea testării COVID-19. Vom reveni imediat ce vom avea rezultatele. Să fie bine! Hai, România!”, spun oficialii Federației Române de Fotbal.

UEFA a anunţat, luni, că echipele naționale pot pierde meciurile la masa verde dacă nu vor putea evolua din cauza unor jucători depistați pozitivi cu noul coronavirus.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte la 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Testaţi mai devreme, toţi membrii delegaţiei echipei naţionale Under 21 a României au primit rezultatele testului COVID-19, acestea fiind negative. Naţionala de tineret urmează să întâlnească la 4 septembrie Finlanda şi la 8 septembrie Malta în două partide programate în deplasare în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 de anul viitor.

(Alexandra Grigorescu)

Leave A Reply

Your email address will not be published.