Casele jucătorilor de la PSG vor fi păzite de agenți de pază profesioniști

0 346

Peste 500.000 de euro furați din locuința fotbalistului Angel Di Maria. Câteva zeci de mii de euro furați din casa părinților lui Marquinhos. Cele două spargeri care au vizat jucătorii Paris Saint-Germain în această duminică au împins clubul să reacționeze ferm. Pentru a-și ajuta fotbaliștii, PSG a decis să consolideze securitatea caselor lor.

Informația dezvăluită luni de L’Équipe, precizează că, pe lângă sistemul de supraveghere video (sau alarmele) deja prezente într-un număr mare în locuințele ocupate de jucătorii parizieni, conducerea clubului a decis să își asume costurile suplimentare pentru personal specializat în paza și protecție.Agenți de pază profesioniști vor fi angajați să pazească reședințele fotbaliștilor în ziua în care aceștia au meci astfel încât să se prevină astfel de atacuri.

”Fotbaliștii noștri trebuie să fie concentrați la meciuri și să nu aibă grija locuinței și a familiei. Ne vom ocupa serios de asta”, au precizat oficiali ai clubului parizian.

Dacă spargerea de duminică seară, de la casa în care locuiesc Angel Di Maria şi familia lui, în Neuilly-sur-Seine, a fost efectuată fără violenţă fizică, nu la fel au stat lucrurile în ceea ce priveşte jaful care a avut loc, în acelaşi timp, în casa tatălui căpitanului echipei PSG, Marquinhos.

Le Parisien a dezvăluit, luni dimineaţă, că bărbatul de 52 de ani a fost sechestrat şi bătut de atacatorii săi, în locuinţa din Chatou (Yvelines). În timp ce ieşea în grădină pentru a-şi hrăni câinii, victima a fost împinsă în casă de doi bărbaţi. Aceştia l-au lovit pe tatăl jucătorului la faţă, piept şi coaste, relatează cotidianul regional.

Hoţii l-au încuiat pe tatăl jucătorului brazilian, precum şi pe cele două fiice ale victimei, în vârstă de 13 şi 16 ani, într-un dressing, înainte de a fugi cu articole de marochinărie, cu alte obiecte şi cu 2.000 de euro în numerar.

“Casa părinţilor lui Marquinhos a fost spartă în timp ce familia lui se afla în reşedinţă, dar nimeni nu a suferit şi toată lumea e bine, mai mult speriată decât să fi păţit ceva rău”, a scris soţia jucătorului, Carol Cabrino, pe Instagram.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.