Gest superb al lui Erling Haaland

0 396

Erling Haaland (20 de ani), vedeta formației germane Borussiei Dortmund a rămas impresionat de gestul arbitrului asistent Octavian Șovre care i-a solicitat un autograf după meci pentru a fi donat unei fundații care se ocupă de problemele copiilor cu autism. Fotbalistul norvegian a trimis pe adresa fundației un pachet care conține mai multe materiale sportive.

Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”, au scris reprezentanții fundației susținute și de arbitrul Octavian Șovre.

„Dragă Simona, vă trimit toate gândurile bune pentru treaba grozavă pe care o faceți în România. Bucurați-vă, vă rog, de micul meu cadou pe care îl găsiți în acest pachet. Multă dragoste!”, e mesajul scris de mână al lui Erling Haaland.

Deși gestul arbitrului român a fost criticat de o parte a oficialilor UEFA dar și a unor arbitri retrași din activitate mai mulți fotbaliști și oameni din această lume a sportului a trimis la rândul lor asociației tricouri și mingi purtând semnături celebre ale unor fotbaliști sau antrenori celebri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.