EURO 2020: Deschamps se aşteaptă la un “angajament total” în meciul Franţa – Germania

0 351

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, se aşteaptă la un “angajament total” în meciul dintre echipa sa şi cea a Germaniei, ce va avea loc marţi la Munchen în Grupa F a EURO 2020, transmite AFP.

“Nivelul de top înseamnă şi o luptă atletică, vor exista angajament şi dueluri. Germanii sunt pregătiţi pentru asta şi noi la fel. În meciurile de nivel foarte ridicat, evident, tehnica este cea care face diferenţa, dar există întotdeauna un angajament total al celor două echipe, aşa că la fel va fi şi mâine”, a declarat tehnicianul campioanei mondiale.

Deschamps a vorbit şi despre tripleta ofensivă a adversarilor, Thomas Muller, Serge Gnabry şi Kai Havertz: “Cum să-i blocăm? Întrebaţi-l pe Joachim Loew care este planul pentru a-i bloca pe ai noştri! Evident, există această calitate individuală, ei nejucând în poziţii fixe.”

“Primul mei este important, dar nu decisiv. Calitatea adversarului face să fie un derby, pentru noi, dar şi pentru germani, fiindcă suntem printre cele mai puternice naţionale din Europa”, a spus Deschmaps, ce a amintit că echipa lui a început greoi Cupa Mondială 2018, ceea ce nu a împiedicat-o să câştige competiţia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.