EURO 2020: ”Jucaţi pentru toată Danemarca”, a îndemnat Eriksen în primul său mesaj din spital

0 380

Mijlocaşul danez Christian Eriksen, victima unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, a anunţat că se simte ”bine, în ciuda circumstanţelor”, într-un mesaj postat marţi pe contul său de Instagram, în care i-a îndemnat totodată pe colegii săi să “joace pentru toată Danemarca” în meciurile următoare de la EURO 2020 la fotbal, informează agenţia DPA.

“Trebuie să fac examene suplimentare la spital, însă mă simt bine”, a scris jucătorul lui Inter Milano, sub o fotografie în care apare zâmbind, pe patul său de spital.

“Acum vreau să-i susţin pe băieţii din echipa Danemarcei pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca”, a adăugat fotbalistul în vârstă de 29 ani, care le-a mulţumit fanilor săi pentru toate mesajele de susţinere.

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda, disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii au anunţat că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză.

Danezii au pierdut la limită în faţa Finlandei (scor 0-1), în cadrul Grupei B a EURO 2020, după ce meciul a fost reluat la circa două ore de la incidentul respectiv.

Danemarca urmează să joace joi, la Copenhaga, în compania Belgiei, liderul grupei, urmând să dispute apoi ultimul meci din grupă luni, împotriva Rusiei, tot în capitala daneză.

Leave A Reply

Your email address will not be published.