Echipele româneşti şi-au aflat posibilele adversare din turul al treilea preliminar al Conference League

0 448

Cele trei echipe româneşti care intră în turul secund preliminar al competiţiei de fotbal Europa Conference League, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, şi-au aflat, luni, la tragerea la sorţi efectuată la Nyon, posibilele adversare din turul al treilea preliminar al competiţiei.

Astfel, FCSB, care joi 22 iulie întâlneşte echipa Şahtior Karaganda (la Bucureşti), iar pe 29 iulie o va înfrunta în în deplasare, în cazul în care va trece de formaţia din Kazahstan va juca în turul al treilea preliminar contra formaţiei ucrainene Kolos Kovalivka (locul 4 în campionatul trecut). FCSB ar juca prima manşă în deplasare, pe 5 august, iar revanşa se va disputa la Bucureşti, pe 12 august.

Universitatea Craiova va avea o adversară titrată, pe Anderlecht Bruxelles, dacă va reuşi să elimine echipa albaneză KF Laci, pe care o va înfrunta joi 22 iulie în deplasare, la Elbasan, iar pe 29 iulie în Bănie. Dubla cu Anderlecht, formaţie clasată pe patru în ediţia trecută a campionatului belgian, prevede un prim meci la Craiova, pe 5 august, iar al doilea la Bruxelles, pe 12 august.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va trebui să treacă de la Spartak Trnava (un prim meci pe 22 iulie în Slovacia, manşa secundă pe 29 iulie) pentru a avea şansa unui duel cu Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Maccabi Tel Aviv (Israel), în turul al treilea preliminar. Sepsi OSK ar fi gazdă în prima manşă, pe 5 august, iar partida revanşă o va juca în deplasare, în data de 12 august.

Leave A Reply

Your email address will not be published.