PENNY lansează mascota SuporteRO, care va susține Echipa Națională de Fotbal a României

0 421
  • Ciobănescul Carpatin este simbolul național ales de sponsorul principal al Echipei de Fotbal a României pentru a-i susține pe tricolori și pentru a marca implicarea PENNY în promovarea acestui sport.
  • Lansarea mascotei face parte din campania SuporteRO, inițiată de PENNY în cadrul parteneriatului cu Federația Română de Fotbal din dorința de a le dedica experiențe și produse speciale tuturor susținătorilor fotbalului românesc.
  • Ciobănescul Carpatin este un suporter veritabil, care îmbină forța, inteligența, curajul, pasiunea și devotamentul pentru fotbal.
  • În perioada 9-12 noiembrie 2021, mascota își așteaptă fanii pe canalele de comunicare PENNY, pentru a contribui la găsirea celui mai potrivit nume pentru acest simbol românesc și sportiv.

Un câine Ciobănesc Carpatin este noua mascotă care va susține Echipa Națională a României.

Mascota SuporteRO va fi prezentă la următorul meci oficial al tricolorilor, cel cu Islanda, din 11 noiembrie. Ciobănescul va fi prezent în tribunele din Ghencea, de unde își va încuraja echipa într-un mod cu totul special. Apariția lui este cu atât mai importantă cu cât meciul cu Islanda reprezintă una dintre întâlnirile decisive ale Naționalei pentru a ajunge la barajul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Presiunea apasă și pe umerii mascotei: este prima apariție publică, primul meci greu, iar misiunea ei este să transmită jucătorilor cea mai bună energie, în absența suporterilor.

Cei care vor propune un nume pentru mascotă trebuie să cunoască și câteva elemente distinctive ale acestui Ciobănesc Carpatin: are un joc de picior excelent, brațe puternice, este plin de energie și loial Echipei Naționale de Fotbal, dar și tuturor fanilor fotbalului românesc.

„Trebuie să recunoaștem că fotbalul are această calitate importantă de a apropia oamenii și de a-i încărca cu emoții intense. Oamenii se atașează de o echipă de fotbal – de un club, de Echipa de Națională sau pur și simplu de echipa din localitatea lor – și ajung să asocieze această apartenență cu o formă de loialitate, de reprezentare, ba chiar patriotism. Ei bine, mascota SuporteRo exact asta marchează – apropierea, emoția și pasiunea pentru fotbal, a declarat Daniel Gross, CEO PENNY România.

Continuăm comunicarea cu suporterii Echipei Naționale prin lansarea mascotei SuporteRO alături de PENNY. Mai presus de performanță, fotbalul este despre pasiune, emoție și susținere. Fără suporteri fotbalul nu are aceeași strălucire și vedem acest lucru mai ales acum, într-un moment decisiv pentru cea mai iubită echipă, când fanii nu pot fi alături de jucătorii lor favoriți. De azi înainte, prin mascota SuporteRO, tricolorii vor avea mereu suporterii alături de ei, căci noua mascotă reprezintă fiecare inimă de român ce bate pentru Echipa Națională la fiecare meci.”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.