Florin Tănase – Dacă ne ridicăm la nivelul de agresivitate al naţionalei Muntenegrului putem avea câştig de cauză

0 502

Căpitanul celor de la FCSB (Steaua) Florin Tănase, a declarat, că prima reprezentativă poate avea câştig de cauză în meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor dacă se va ridica la nivelul de agresivitate al adversarilor.

„E normal ca suporterii să aibă aşteptări de la noi, e un nou început. Nu va fi uşor în meciul de mâine, întâlnim un adversar dificil şi foarte agresiv. Dar noi trebuie să fim pregătiţi şi uniţi. Dacă ne vom ridica la nivelul lor de agresivitate atunci putem avea câştig de cauză”, a spus Tănase în conferinţa de presă susţinută la Podgorica.

„Nu va fi uşor să jucăm 4 meciuri în 11 zile. Nu cred că foarte mulţi jucători din componenţa lotului actual sunt obişnuiţi să joace din 3 în 3 zile. Dar suntem mulţi jucători, iar cât vom juca fiecare trebuie să dăm totul pe teren. Trebuie să ajutăm echipa naţională atât cât putem, iar când nu mai putem are cine să ne ia locul”, a adăugat el.

Întrebat dacă pentru atacanţii români este un avantaj absenţa fundaşului Stefan Savic (Atletico Madrid) din naţionala Muntenegrului, Florin Tănase a răspuns: „Nu ştiu, rămâne de văzut. Cu siguranţă Savic e un jucător foarte valoros, evoluează la o echipă puternică. Însă există jucători în lotul Muntenegrului care îl pot înlocui cu brio”.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:45, pe stadionul Gradski din Podgorica, selecţionata Muntenegrului, în prima partidă din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Tot în luna iunie, prima reprezentativă mai are programate alte trei partide în Liga Naţiunilor cu Bosnia-Herţegovina (7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje – Zenica), cu Finlanda (11 iunie, ora 21:45, stadion Rapid-Giuleşti) şi cu Muntenegru (14 iunie, ora 21:45, pe stadionul Rapid-Giuleşti).

Leave A Reply

Your email address will not be published.