Paris Saint-Germain va cheltui 25 de milioane de euro pentru schimbarea antrenorului

0 503

Echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain va cheltui aproximativ 25 de milioane de euro pentru a instala un nou antrenor în această vară, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

Responsabilii lui PSG au decis să renunţe la serviciile tehnicianului argentinian Mauricio Pochettino, căruia vor fi nevoiţi să-i achite însă 15 milioane de euro pentru rezilierea contractului său, valabil până în 2023.

Parizienii au dorit să-l instaleze în locul lui Pochettino pe francezul Zinedine Zidane, însă s-au lovit de refuzul fostul antrenor al lui Real Madrid, care preferă să aştepte până la sfârşitul anului, când s-ar putea elibera postul de selecţioner al Franţei, ocupat în prezent de Didier Deschamps.

În aceste condiţii, oficialii lui PSG s-au reorientat către Christophe Galtier, actualul antrenor al echipei OGC Nice, care în urmă cu un an a reuşit să câştige campionatul Franţei cu formaţia Lille OSC.

Pentru a-l putea recruta pe Galtier, Paris Saint-Germain va fi nevoită să achite suma de 10 milioane de euro drept compensaţii clubului Nice, care a plătit la rândul său 3 milioane de euro în urmă cu un an, când l-a adus pe tehnicianul francez de la Lille, adaugă sursa citată.

Parizienii sunt dispuşi să includă în negocierile cu Nice unul sau doi tineri jucători, pe care să îi cedeze clubului de pe Coasta de Azur, conform L’Equipe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.