UNDE A DISPĂRUT A DOUA RACHETĂ DIN POLONIA ?

0 659

Ieri, pe vremea asta, toată televiziunea mondială transmitea stirea, confirmata de Polonia și întărită de Ucraina, cum ca DOUĂ rachete rusesti au lovit teritoriul polonez si s-a lăsat cu morți.

Azi, NATO în frunte cu SUA dau intr-o surpinzatoare sinceritate si spun ca O RACHETA antiaeriană, model rusesc, trasa din Ucraina, de armata ucrainiana ,ca sa doboare rachete rusesti, a fost ceea care din nefericire a cazut în Polonia. De unde până unde atâta sinceritate la NATO, care are crima și minciuna ca principii de baza ?

În realitate NATO nu se dezminte: așa cum s-a anunțat prima dată, s-au tras DOUA rachete in Polonia, numai ca s-au tras din Ucraina, de către ucrainieni ( le-au observat radarele și sateliții rusești) ÎN MOD INTENȚIONAT spre Polonia, ca să se arunce apoi vina pe rusi. Numai ca planul a iesit prost, din cauza rachetistitilor ucrainieni , că rachetele au cazut AMÂNDOUĂ cam în același loc, ceea ce exclude întâmplarea, accidentul si demonstreaza ca locul era TINTA vizata (chiar asa fara impotanta militara, era apta de activarea punctului 5 din Tratat.), deci totul a fost premeditat.

Cand NATO a văzut prostia rachetistilor ucrainieni, nu a mai avut ce face, a dat-o la întors mințind cu sinceritate încât apărând Rusia de acuzație lansează varianta UNEI SINGURE RACHETE ucrainiene, care,nu-i asa, în mod scuzabil pe fond de atac aerian, a fost scăpată în Polonia. Și dacă cineva mai insistă cu întrebări legate de a doua racheta, SUA are acum explicația, tocmai a fost lansată spre Lună (foto)

Leave A Reply

Your email address will not be published.