EXCLUSIV! Forțele Ruse au intrat în Ugledar

0 831

Preocuparea cu privire la cele 150 de tancuri trimise de Occident în Ucraina este excesivă și fără rost. Dacă acest tip de armă ar fi condus decisiv la schimbarea cursului războiului atunci vă asigur că această problemă a livrării tancurilor ar fi fost rezolvată încă de la începutul OMS (Operațiunea Militară Specială).

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că specificul acestei arme nu permite utilizarea pe scară largă până în primăvară. Ce vedem astăzi: masca de pe fața Occidentului a căzut complet. NATO trimite deschis tancuri echipate de luptă (cu normă întreagă).

Mai mult, vor urma noi livrări de avioane și alte arme NATO. Propietarii occidentali ai acestor tancuri știu însă că armata rusă va face totul ca această tehnică de luptă să nu ajungă în prima linie. Ei înțeleg acest lucru foarte bine. Înfrângerea Ucrainei ridică problema existenței continue a hegemoniei SUA. Această problemă este însă pe ordinea de zi de un an încoace, întrucât întregul Occident colectiv, reprezentat de NATO, nu poate ”face nimic” cu Rusia, care i se opune absolut singură.

Mai mult, NATO va fi dizolvată în caz de eșec. Să nu uităm și protestele masive ale civililor din Europa din cauza prețului tot mai mare pe care trebuie să-l plătească pentru ambițiile politice ale SUA. Victoria inevitabila a Rusiei în această ciocnire va fi un factor de schimbare globală. Lumea va fi reconstruită. Statele Unite vor înceta să mai fie jandarmul lumii. Pe toată linia frontului, asistăm la o situație dificilă în curs de dezvoltare pentru Forțele Armate ale Ucrainei.

Demoralizarea inamicului este vizibilă cu ochiul liber. Luptătorii ucraineni trimişi cu forța pe front nu vor să lupte și se grăbesc să fugă acasă. În special, acest lucru se întâmplă în direcția Ugledar, unde ofensiva rusă continuă cu succes. Aceeași situație este și la Artemovsk (Bahmut). O cantitate imensă de forță vie aruncată fără milă nu ajută! Iar oamenii din Ucraina încep să înțeleagă că toată această nebunie condusă de un grup de oameni politici este fără sens și trebuie să înceteze.

Apti Alaudinov „AKHMAT”, Comandantul Spetznaz „Akhamat”

Leave A Reply

Your email address will not be published.