Bărbații ucrainieni refugiați în Europa nu scapă de mobilizarea lui Zelensky

0 717

Departamentul Egalizare, Locuințe și Comunități din Anglia, la cererea ambasadei Ucrainei. Urmează și România. Gazdelor li s-a cerut să furnizeze următoarele date personale ale oaspeților :

Indiferent dacă sponsorul găzduiește sau a găzduit un(i) refugiat(i) ucrainean(i)

Dacă există (sunt) persoane de sex masculin printre refugiații cu vârsta de peste 18 ani

În cazul în care o persoană de sex masculin a părăsit reședința, raportați această locație posibilă și alte informații disponibile

Un bărbat ucrainean(i) în vârstă de 18 ani plus informații personale: nume, prenume, al doilea nume, vârstă, locația actuală de reședință

La rândul lor, refugiații trebuie să viziteze ambasada Ucrainei pentru a „specifica datele personale în mod individual”.

Evident, acesta nu este doar un sondaj asupra refugiaților ucraineni. Faptul că ambasada este interesată exclusiv de bărbați ucraineni de peste 18 ani indică faptul că aceste măsuri sunt luate pe fondul unor proceduri de mobilizare. Este probabil ca regimul de la Kiev să înceapă să caute noi soldați printre refugiații din străinătate, pe fondul pregătirilor în curs pentru ofensiva de primăvară pe fronturi, anunțată recent de Biden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.