Bătălia pentru resurse și bani naște monștri! (lll) Cum se formează caracatița care controlează finanțele globale

0 922

Companiile din lumea financiară sunt peste tot. În toate afcerile care aduc bani ei sunt acolo. Sunt prezenți cu imaginea omului bine îmbrăcat, mobilat intelectual, școlit în inginerii financiare și manipulări de capital. La bursă, acolo joacă băieții mari care știu să trișeze. Ei au mereu al 5-lea AS în mânecă. Cei fără Nume dar cu Numere. Crizele financiare sunt opera lor. Pentru că ori de câte ori numele mari, piesele din vârful piramidei au nevoie să pună mâna pe ceva anume blochează bani prin miile de firme care au împânzit sistemul financiar mondial. NU este deloc întâmplător că acel creier care conduce finanțele globale și-a plasat interpuși în toate băncile importante. Bănci care sunt prezente în țările unde există interese majore.

Când este nevoie de capital băncile obligă guvernele și firmele neafiliate să scoată bani pe piață. Pentru că EI ȘTIU că există resurse. Pentru asta sunt prezenți. Să știe și să acționeze.

MASTER OF CHESS a analizat pe parcursul multor ani modul în care este construită piața financiară mondială. Cel mai bogat om din lume nu este cel care deține mulți bani, ci cel care fabrică bani. În consecință, cel mai bogat om din lume este proprietarul secret al Băncilor Rezervei Federale, care este același proprietar al BCE (Italia, Grecia, Belgia), al Băncilor Centrale din Scoția și Irlanda de Nord și al Băncii Japoniei, plus „National Printing”. Toate sunt bănci naționale private. Continuăm să trecem în revistă numele acționarilor ENEL.

ETF Goldman Sachs Future Planet Equity (SUA: GSFP) – unul din principalii acționari ai ENEL- are 8 proprietari și acționari instituționali care au depus formulare 13D/G sau 13F la Securities Exchange Commission (SEC). Aceste instituții dețin în total 4.567.394 de acțiuni. Cei mai mari acționari includ Morgan Stanley, Goldman Sachs Group Inc, Jane Street Group, Llc, StoneX Group Inc., Royal Bank Of Canada, UBS Group AG, Blue Bell Private Wealth Management, Llc și Corrado Advisors, Llc.

UNITED STATES

SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION

Washington, D.C. 20549

FORM N-1A

REGISTRATION STATEMENT

UNDER

THE SECURITIES ACT OF 1933
Pre-Effective Amendment No.    
Post-Effective Amendment No. 318

and/or

REGISTRATION STATEMENT

UNDER

THE INVESTMENT COMPANY ACT OF 1940
Amendment No. 321

(Check appropriate box or boxes)

GOLDMAN SACHS ETF TRUST

(Exact Name of Registrant as Specified in Charter)

200 West Street

New York, New York 10282

(Address of Principal Executive Offices)

Registrant’s Telephone Number, including Area Code: (212) 902-1000

CAROLINE L. KRAUS, ESQ.

Goldman Sachs & Co. LLC

200 West Street

New York, New York 10282

(Name and Address of Agent for Service)

Copies to:

STEPHEN H. BIER, ESQ.

ALLISON M. FUMAI, ESQ.

Dechert LLP

1095 Avenue of the Americas

New York, New York 10036

Morgan Stanley are doar două birouri în Europa de Est, în Polonia și Ungaria, și este activă pe piața imobiliară prin subsidiara Morgan Stanley Real Estate Investing. Platforma imobiliară a multinaționalei americane gestionează active în valoare de circa 41 miliarde dolari. Strategia companiei prevede ca 79% din banii să îi investească în active premium, în timp ce 21% merg spre investiții oportuniste. Capitalul fondului este împărțit astfel: 72% în Americi, 20% în Europa și 8% în Asia. Compania are peste 80.000 de angajați. Susține cu zeci de mioane de dolari programe care sprijină activ comunitatea LGBT+.

Schimbările climatice și echitatea de gen sunt ambele subiecte de sustenabilitate de vârf pentru investitorii Morgan. Peste 80% dintre proprietarii de active chestionați investesc în prezent pentru a combate schimbările climatice sau intenționează să facă acest lucru, în timp ce aproape jumătate investesc în promovarea diversității de gen, potrivit celui mai recent raport Sustainable Signals al Institutului Morgan Stanley pentru Investiții Durabile.

Morgan Stanley este un grup de servicii financiare. Venitul (inclusiv intragrup) se defalcă pe activitate după cum urmează: – banca de investitii si finantare (49,5%): finantari specializate (achizitii, proiecte etc.), operatiuni pe pietele de actiuni, dobanzi, schimburi si materii prime, operațiuni de tranzactionare actiuni, consultanta in fuziuni-achizitii etc.; – managementul averii (31,3%); – gestionarea activelor (10,3%): 1.565 miliarde USD active în gestiune la sfârșitul anului 2021.

Acționari Morgan Stanley

Până acum am constat printre altele că toate companiile acționare ENEL sunt implicate în finanțări uriașe pentru programe de sprijin al comunităților LGBT+ dar și în celebrele politici de energie verde care sunt menite să salveze planeta. Procentele sunt uriașe și o sa vă dați seama de asta dacă citiți primele două episoade dar și cele care urmează. Vom continua sa vă prezentăm acționarii ENEL, direcți sau indirecți, acționarii ascunși sau la vedere pentru a vă forma o idee despre modul în care viața noastră a fiecăruia este influențată de lăcomia unui grup de oameni care sunt dirijați la rândul lor de un singur om. Arhitectura este interesantă, greu de descifrat dar îi dăm de capăt. Răbdare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.