Ups! ”Eroare de sistem” la Consiliul Județean!

0 131

 

            De când mă știu purtător de conștiință, niciodată nu am primit duminica un mail informativ din partea Departamentului de Comunicare al Consiliului Județean Cluj. Și totuși ieri am beneficiat de această favoare. Vă redau mai jos comunicatul emis de infopublic@cjcluj.ro:

”Consiliul Județean, proprietar al stadionului, informează opinia publică că acum, cu câteva ore înainte de începerea meciului, starea gazonului este foarte bună. Delegații UEFA au confirmat starea gazonului și siguranța totală pentru jucători. Societatea implicată în întreținerea gazonului este singura din România membră a ESSMA și a IOG, cele mai titrate foruri europene în materie de gazon. Cluj Arena este pregătită să-i primească pe suporterii echipei naționale.
Clujul are șansa de a găzdui echipa națională și îmi doresc să fie o seară victorioasă.
Îi felicit pe colegii de la Cluj Arena și mă bucur încă o dată că suntem în această seară capitala sportului românesc.

Hai România!”

            Foarte probabil, pentru că a fost duminică, persoana care a scris și emis comunicatul a fost mult prea relaxată. Trebuie apreciat că persoana cu pricina s-a autodepășit, implicându-se cu avânt pe câmpia muncii într-o zi lăsată de Domnul pentru odihnă! Mi se pare numai mie, sau eu chiar am încercat o scuză?! Să pricepem împreună despre ce este vorba, pentru că acest mail a fost trimis presei spre informarea publică a cetățeanului:

  1. ”Consiliul Județean, (…) informează opinia publică… tra la la…”. După care finalul ne aduce în atenție un mesaj al unui singur om, nu al departamentului de comunicare: ”Îi felicit pe colegii de la Cluj Arena și mă bucur încă o dată că suntem în această seară capitala sportului românesc. Hai România!”. Cine este personajul care îi felicită pe colegii de la Cluj Arena, cel care a scris mailul, un ilustru anonim care nu se semnează, sau finalul se dorea un mesaj din partea președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe? Mă ajută cineva să pricep și eu ce s-a dorit prin acest mesaj?
  2. Mesajul transmis prin acest mail m-a luat prin surprindere: ”Consiliul Județean, proprietar al stadionului, informează opinia publică că acum, cu câteva ore înainte de începerea meciului, starea gazonului este foarte bună. Delegații UEFA au confirmat starea gazonului și siguranța totală pentru jucători.”. Oare vorbim despre același gazon pe care s-a jucat România vs. Muntenegru? La televizorul meu s-a văzut altceva (vezi galeria foto de la finalul articolului). Măi să fie! Chiar încep să cred în zicala ”În țara orbilor, chiorul este împărat”…

[foogallery id=”1896″]

Leave A Reply

Your email address will not be published.