Uite imunitatea – nu mai e imunitatea și despre mizeriile din Parlament și Senat

0 182

Cum puteți, voi, românii, să îi mai votați pe “ăștia”?! Nici măcar nu se sfiesc din a ascunde faptul că sunt niște mizeri. După ce zilele trecute au votat cu nesimțire ascunderea de justiție a unui țopârlan cu aere de grandomanie care mergea și la toaletă cu coloana oficială, astăzi s-au sucit și au decis reluarea votului. Este foarte trist că votul este secret, altfel am fi văzut care pe care se susține și cum își țin partea în d-ale corupției. Acum vine PNL-ul precum un mare salvator și cere reluarea votului, de parcă mizeriile lor au votat data trecută cu mănuși. ”Solicităm preşedintelui condamnat al PSD, Liviu Dragnea, care tot neagă evidenţa votului masiv dat de PSD-ALDE-PRU pentru protejarea lui Gabriel Oprea, să fie de acord cu această propunere. În caz contrar, este dovada faptului că Gabriel Oprea va fi candidat pe lista PSD pentru un nou mandat cu scopul de a-şi menţine imunitatea’‘, se arată în comunicatul semnat de Departamentul de Comunicare al PNL. De ce nu au făcut solicitarea imediat după ziua votului? Abia când au văzut reacțiile sociale s-au gândit și unii și alții că parcă Oprea nu merită efortul de a îți urca o țară în cap. Păi da bine, mai inapților, am ajuns ca și animalele?! Chiar nu mai aveți nici un pic de bun simț? Trebuie să paralizam țara cu greve de fiecare dată ca vouă să vă intre în cap ceva? De ce mai mergeți acolo dacă nu pentru noi, țara? Nu jignesc când vă fac inapți și știți de ce? O să vă luăm tentativele de agende politice de înaintea campaniei care v-a adus acolo și  ne uităm la ce promisiuni au fost făcute. Apoi o să ne uităm în prezent și vedem ce a fost realizat: mai nimic! Așa sunteți și cu nevestele în pat? Sau poate în cazul vostru deja plătiți serviciul.

De ce să avem încredere și în tine, Liviu Dragnea? Cerșește atenție politică din toate părțile, e că un câine turbat care nu mai știe dacă să muște, să urle, să lingă, că poate poate mai câștigă ceva imagine pentru campania ce stă să vină. Dragnea este unul din liderii politici ai țării și se poartă la fel ca și pechinezul babei de la scara 2, iar dacă el este unul din lideri și teoretic printre cei mai rasariti, gândiți-vă ce e sub el și alți asemeni lideri. “Nu mă puneţi să răspund la ceea ce vrea să facă PNL, care este un partid ipocrit. Majoritatea voturilor din Senat au venit de acolo. Am auzit păreri despre un filmuleţ într-un anumit sens, despre un alt filmuleţ în alt sens. Una peste alta este că de la toate partidele au votat”, a susţinut preşedintele PSD. Lăsând de o parte puțin subiectul, trebuie să remarc discursul folosit de Dragnea și nu numai (aproape de toată clasa politică), care nu are nici un pic de decență și respect. Numești un partid istoric, o parte din istoria țării tale, un partid ipocrit?! Cam până acolo merge și respectul pentru țară, respectiv electorat, nu, domnule Dragnea?! Și dacă e ipocrit, tu faci politică, nu ești la colțul blocului la bișniță, trebuie să dai dovadă de o conduită și un respect exemplar, trebuie să fi un exemplu pentru TSD, mai mult, pentru țară. Și filialele de tineret (fie roșii sau galbene), ce văd, asta fac, o traiectorie socială dovedită acum ceva timp. Așadar, acum liderul social-democrat este de acord cu reluarea votului, dar mă întreb de ce nu a făcut cum trebuia din prima? Reflexe de acasă, domnule Dragnea? Vă mai scapă așa, câte una ici și colo, ca să nu uităm ce fel de hram purtați. O să aveți “reflexele” acestea și dacă ajungeți la guvernare?!

Liderul social-democrat a avut dreptate cu faptul că voturile au venit din toate părțile, o recunoaște, senin, fără vreo părere de rău la adresa electoratului, spre exemplu. Îl cred pentru că nici PNL-ul nu duce lipsă de mizerii, iar de aceea am un gust amar când mă gândesc la alegerile din această toamnă. România pare condamnată cu o clasă politică paralelă cu electoratul, paralelă cu ceea ce se întâmplă în lume. Nu este de mirare că țara merge șchiopătând, aproape că e târâtă de plutonul de țări din jurul nostru, atunci când cei care trebuie să o conducă lucrează trei sau chiar mai puține zile pe săptămână, iar în rest cred că se ocupă de bisnitele personale. De aceea ajung să comită fapte de corupție, pentru că au prea mult timp liber. Tăriceanu: Dacă PNL găseşte temei regulamentar, suntem favorabili reluării votului în cazul Oprea. Căline, ia scoate-ți capul din dosul politicii, îndreaptă-ți privirea înspre stradă și mai spune-ne despre temeiul regulamentar. Despre bun simț și corectitudine nu mai știți sau la acelea apelați doar când sunteți voi cu dosu-n baltă.

Vă jucați cu focul și o să vă ardeți! Să nu vă mire faptul dacă în ritmul acesta electoratul să își îndrepte voturile spre alte partide, să găsească alternative la PNL și PSD. În ritmul acesta vă jucați cu răbdarea oamenilor și într-o zi oamenii o să vă spună “valea” și o să voteze opțiuni extreme din disperare. După ce vreme de aproape 30 de ani ați tot primit votul nostru și de fiecare dată ne-ați făcut de râs și ne-ați mințit, s-ar putea să nu vi-l mai dăm. Dacă nu vă gândiți la acest lucru, înseamnă că sunteți niște cretini și o să duceți țara în cap. Ar trebui să se reintroduca rusa în școli, pentru că în ritmul acesta, o să ajungem înapoi sub aripa lor. Românii dorm acum, dar cândva o să se trezească, iar ultima dată s-a soldat cu execuții. Și știți de ce ar trebui să tremurați, tenative de politicieni ce sunteți?! Că o să-i trezească alții, iar apoi soarta voastră o să devină la fel de incertă precum promisiunile voastre. Îmi e rușine cu voi, îmi e rușine când merg în alte țări, din cauza voastră, pentru că eu nu mă identific cu neputința și mizeria voastră (voi îi spuneți politică), dar cu toate acestea, românii vă lasă. Sper să nu o mai facă!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.