Cur(cubeul)

0 291

În utlima vreme Europa a început să fie împânzită de parade gay colorate, excentrice, pline de obscenități, acoperite de pânze albe care clamează dragostea si libertatea de gândire. După facerea spectacolului, apar în ziarele tabloid comentarii sorbonistice care conțin cuvinte uitate până și de dicționar, scrise de domni sau doamne care vor să ne arate că sunt intelectuali rafinați și, implicit, mintea lor îi ajută să fie deschiși.

O modă complet cretină prin tendința ei manipulatorie la fel ca și aceea prin care haterii și haterițele o ard de ceva vreme pe net cu expresia: ai cunoscut un gagiu sau o gagică vezi mai întâi daca știe să pună virgulă sau cratimă când scrie și dacă da atunci poți să-i oferi soarele de pe cer. Adică, dacă un gherțoi de club scrie: dă-te-n mă-ta de panaramă, hai să te fac una mică pe corso, gagica trebuie să intre în fibrilații pentru că virgula și cratima ține loc de tot ceea ce înseamnă natura umană. Cretinism intelectual dus până la stadiul de masochism.

Sâmbătă, Clujul s-a colorat de o paradă gay. Nimic nou, aceiași tefeliști dornici de a fi băgați în seamă, fără să știe exact cam ce caută viața lor într-o paradă gay având însă capul plin de lozinci oengiste care aruncă în noi cu multă dragoste din toate pozițiile.

Pe lângă haterii ăștia, întotdeauna se găsesc și niște indivizi sau individe dominați de puternice complexe de personalitate. Vor să iasă din anonimat, vor să se urce cu ghearele de la membrele inferioare și superioare cu abilitatea unor maimuțe, pe scara socială, nefăcând nimic altceva decât să scuipe provocator. E cel mai simplu mod de a fii șmecher într-o societate maladivă.

La fel ca profesoara rezistentă care și-a băgat picioarele în Eminescu și Creangă câștigând atenția unor ONG-uri însetate de scandal, o pseudo-actriță s-a infiltrat ca o șopârlă în marșul pentru normalitate la care au participat persoane care nu admit transormarea țării lor într-un imens bordel. Democrația lasă loc de exprimare tuturor. Cel puțin, deocamdată.

Revenind la complexul de inferioritate, artista se aștepta să ia câteva șuturi în cur, să încaseze niște flegme sau pumni din partea creștinilor. Urla ca o apucată, gesticula ca un vânzător într-un bazar unde se vând picioare de broască în timp ce altcineva filma așteptând avalanșa de răutate din partea pupătorilor de moaște.

Băăăăă, nașpa! Nu s-a întâmplat nimic! Ba mai mult, jandarmii, au luat pe sus complexata ființă și au dus-o la secție pentru un selfie generos cu o amendă.

Sigur, nimeni nu interzice să asiști la un discurs sau o manifestație dacă vrei să te informezi, să fii la curent cu ceea ce exprimă opinia publică. Dar să vii la o manifestație provocând și să încerci să devii în scurt timp o victimă e cam de porc. E ca și cum un fan dinamovist s-ar duce în mijlocul galeriei steliste îmbrăcat în tricoul roș-alb, sau un suporter ceferist mergând în galeria celor de la ”U” pentru a face gesturi obscene către aceștia, așteptându-se să fie primiți cu flori și aplaudați.

Nu mă interesează cum o cheamă pe fătuca respectivă și nici că, din păcate este artistă. Atitudinea ei este metastazică și nu cere nici măcar compasiune. Societatea este bolnavă, afecțiunea este cronică. Trăim vremuri în care o tabără, manipulată prin bani mulți și idei de libertate piperate cu teoria că tradițiile locului sunt primitive, își face de cap. Faptul că în numele acestei libertăți îndoielnice promovate cu agresivitate de comunitățile LGBT se scot la parade și minori care poartă stegulețe colorate trebuie să dea de gândit pentru orice om zdravăn la cap. Cât mai este timp și până nu ne trezim că suntem înconjurați de o anormalitate care ne sufocă până la moartea spirituală…

Pentru conformitate, închei cu un comunicat emis de Jandarmeria Română după incidentul provocator de ieri:

„În data de 01.07.2017, pe timpul desfășurării unei manifestări publice autorizate, sub egida ‘Miting pentru normalitate’, organizată de către Partidul Noua Dreaptă – Filiala Cluj-Napoca și Partidul România Unită – Organizația Județeană Cluj, în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-a deplasat cu o bicicletă în imediata apropiere a locului în care organizatorii țineau un discurs, trecând la adresarea unor cuvinte și expresii de contestare a legitimității desfășurării adunării publice, fapt ce a provocat întreruperea acesteia.

Deși a fost somată de către efectivele de jandarmi din dispozitiv să înceteze actele de tulburare și întrerupere a adunării publice, precum și să părăsească locul desfășurării acesteia, persoana în cauză a refuzat.

Pentru evitarea unei posibile stări conflictuale cu participanții la adunarea publică, a fost condusă de către un echipaj de jandarmi la sediul Secției 2 Poliție, unde s-a procedat la legitimarea acesteia și stabilirea identității, precum și efectuarea de verificări privind posibila încălcare a prevederilor Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice”.

P.S. Pentru cei care nu au înțeles despre ce este vorba amintim că, sâmbătă, în Cluj, au fost doua manifestații: una care promova libertatea homosexualilor și alta care milita pentru familia tradițională. Cele două manifestatții s-au organizat la ore diferite, fiecare dintre ele având autorizații din partea autorităților.

Leave A Reply

Your email address will not be published.