Remiză albă între Poli Iași și Gaz Metan Mediaș

0 147

Acesta a fost primul punct cucerit de cele două formații, dar Poli și Gaz Metan sunt singurele echipe care nu au marcat în acest campionat.

Ieșenii și-au creat ocazii de gol prin Marius Chelaru (4, 60), Pedro Mendes (73), însă cea mai mare a fost ratată de Andrei Cristea (90+2), care a scăpat singur cu portarul Alexandru Greab, dar a tras lamentabil.

Pentru Gaz Metan, la care au jucat trei foști echipării ai formației ieșene, Ionuț Voicu, Bojan Golubovic și Milan Mitic, au ratat situații de gol Golubovic (36), Darius Olaru (45, 54 — bară), Ovidiu Bic (62) și Cristian Danci (78).

“Va fi foarte greu ca Iași să prindă play-off-ul. Am văzut că și Chiajna vrea în play-off, toate echipele își doresc acest lucru. Până la urmă, toți ne dorim un Ferrari, dar nu știu dacă avem bani să-l cumpărăm. Am mai fost adversarul lui Poli și în trecut, dar mă bucur că am revenit la Iași. Eu cred că am avut rezultate cât am jucat la această echipă, m-am simțit foarte bine și mă bucur că am revenit. Aveam nevoie de moral după eșecul de la Constanța, avem nevoie de timp după toate transferurile făcute, dar cred și sper că acest punct ne va ajuta pe viitor” , a declarat Ionuț Voicu pentru Dolce Sport.

“Am avut ocazii imense la Bosoi, Cristea, Platini. Suntem o echipă care joacă fotbal, dar nu ne putem permite să ratăm atâtea ocazii. Dar văd potențial la această echipă și vom crește de la meci la meci. Eu văd partea plină a paharului. Mă interesează să arătăm și mai bine la următorul meci și să fructificăm ocaziile”, a declarat Stoican la Dolce Sport.

“Am intrat şi noi în sfârşit în clasament. V-am zis şi înainte de meci că vrem să câştigăm, dar ţinând cont că s-a jucat pe o astfel de căldură, e un rezultat echitabil. Noi facem bugetul când putem şi din ce putem. Trebuie să faci contractele pe un an. Din cauza asta jucătorii pleacă la mai bine. Când vin 15 jucători noi, o iei de la zero”, a declarat Cristi Pustai la Look TV.

CSM Poli Iași — Gaz Metan Mediaș 0-0

Stadion “Emil Alexandrescu” — Iași; Spectatori: 2000

Poli Iași: Kelava – Bosoi, Frăsinescu, Cioinac, Sin – Pedro, Chelaru (min. 78 Bădic)  – Kizito ( min.67 Panțîru I.), Platini, Spătaru (min.46 Qaka K.) – An. Cristea Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan: Greab – Zderic, Khubutia, Danci, Bușu – Mitic, Bic – Popovici, Buziuc (min.76 I.Voicu), Olaru (min.90+1 Târcoveanu) – Golubovic Antrenor: Cristi Pustai

Leave A Reply

Your email address will not be published.