Iașiul, 4 puncte în trei meciuri dar fără gol marcat

0 180

CSM Poli Iași a reușit prima victorie din acest sezon, 1-0 (1-0) cu Concordia Chiajna, vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal.

Chiajna a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 24 când Vasile Gheorghe și Robert Răducanu au încercat execuții pretențioase care nu și-au atins însă ținta. După aceste acțiuni care l-au dus în pragul unei crize de nervi pe Miriuță, oaspeții au beneficiat de un cadou neașteptat. Feussi, a trimis în proprie poartă, spectaculos, din plonjon, o centrare venită de pe partea dreaptă și astfel Iașiul conducea cu scorul de 1-0.

Repriza a doua adus o fază controversată când Pena a înscris un gol valabil anulat însă, pe motiv de offsaid de arbitrul central al partidei. Până la final am mai notat o ocazie semnată de Andrei Cristea și astfel Poli ajunge în calsament la 4 puncte fără să fi înscris nici măcar un  gol în această ediție de campionat.

“Sunt foarte supărat, am pierdut meciul prin autogol. Am avut gol valabil. Sunt nervos pe acești tușieri care greșesc la faze fixe! La 1-1 era alt meci. N-am avut o primă repriză reușită, dar în a doua a fost altceva. Trebuie făcut ceva cu acești arbitri! Nu se poate să ridici fanionul la o fază fixă, ofsaid inexistent.Vor mai veni doi jucători săptămâna aceasta, un fundaș central și un mijlocaș”, a spus Vasile Miriuță, antrenor Concordia, la Dolce Sport.

“Importante sunt cele 3 puncte. Cu Mediaș am avut multe ocazii și n-am marcat, iar azi am câștigat prin autogol. Azi n-am făcut o partidă reușită, dar eu am mare încredere în băieți și aștept mai mult de la ei. Azi a fost un meci de luptă.Eu vreau ca echipa mea să joace și fotbal. Dar sunt și momente dificile și am nevoie de determinare, de caracter”– Flavius Stoican, antrenor Poli Iași.

Startul partifdei a fost amânat câteva minute din cauza unei defecțiuni la instalația de nocturnă.

Prezent în studioul Dolce Sport, Basarab Panduru a glumit: “La ce fotbal jucăm, putem să jucăm și pe întuneric”.

“Regulamentul prevede să se aștepte o oră”, a explicat fostul arbitru Dan Lăzărescu.

“Prevede să joci cu lampă pe cap”, a spus din nou în glumă Panduru.

Concordia Chiajna – Poli Iași 0-1 (0-1)

Stadion ”Chiajna; Spectatori 1000

Concordia: Bălgrădean – Feussi, Tipuric, Zeba, Bucurică – R. Costin (Kortzorg ’61) – Grădinaru, V. Gheorghe, Cristescu, Răducanu (Batin ’75) (Deaconu ’59) – Pena. Antrenor: Vasile Miriuţă

CSM Poli Iaşi: Kelava – Bosoi, Frăsinescu, Cioinac, Sin – Qaka, Chelaru – Kizito (Spătaru ’60), Pedro (Moisi ’80), Platini (Bădic ’90) – A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Costin ’42, Tipuric ’45+1, Feussi ’81 / Cristea ’21, Sin ’25

Meciul a fost arbitrat de Ionuţ Coza

Leave A Reply

Your email address will not be published.