Juventus București obține primul punct în Liga 1 după un meci foarte slab

0 183

Juventus București a reușit să cucerească primul punct în Liga 1 fiind o premieră istorică pentru formația din Colentina.

 meci anost, fără consistență, cu două echipe stângace în a exprima un fotbal care să placă. Spectatorii, circa 100, prezenți ”Ilie Oană”  una dintre cele mai cochete arene din țară, s-au plictisit cu siguranță la această partidă. Prima repriză ne-a adus doar două ocazii de gol, prima prin Deac, în minutul 4 pentru Voluntari și câteva minute mai târziu, a doua ocazie, prin Buhăescu, pentru Juventus Colentina.

Repriza a doua s-a jucat în aceleași coordonate, singurul moment fierbinte fiind o intervenție a lui Maftei la șutul expediat de Călințaru.

Juventus rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu un punct după 3 etape, în timp ce Voluntari a acumulat patru puncte și se află în prima parte a ierarhiei.

“E un punct câștigat. Știam că va fi un meci foarte dur. Nu sunt mulțumit că avem doar patru puncte după primele trei etape. Cele două trofee ne obligă să facem mult mai mult anul acesta, să ne luptăm sus. Nu avem ce să facem dacă vin sau nu suporterii la stadion, noi trebuie jucăm” – a spus Florin Acsinte la Dolce Sport.

“A fost un meci infulențat de căldură. A fost un meci urât, am încercat să oferim un spectacol, dar nu am reușit. Știam ce ne așteaptă. Am încercat să desfacem apărarea lor, dar nu ne-am creat ocazii. Nici ei. E greu să joci pe o asemenea căldură. Ar fi extraordinar să prindem play-off-ul” – a spus Vasile Maftei la Dolce Sport.

“Decât nimic, e bun și un punct. Am jucat cu doi atacanți de la început, dar nu s-a putut mai mult. Am avut un plus față de ei, ocazii mai mari. Sunt un pic supărat pe atacanți pentru că nu reușim să marcăm. La Sepsi puteam lua trei puncte fără probleme, însă ne-am prezentat de-o manieră lamentabilă. Sunt foarte mulțumit de cum a jucat Sesar” – a spus Daniel Oprița la Dolce Sport.

“Era important pentru noi să nu pierdem azi, veneam după două rezultate negative. S-a ratat foarte mult, sper ca pe viitor să concretizăm ocaziile. Cu Dinamo a fost la fel, am ratat primii, iar apoi am luat trei goluri. Sperăm să mai vină jucători, mai avem nevoie de cel puțin” – a spus Simon Măzărache la Dolce Sport.

Juventus București – FC Voluntari 0-0

Stadion ”Ilie Oană” Ploiești; Spectatori: cca. 100

Juventus Bucureşti: Stoian – Beţa, Morariu, Benga, Fl. Ştefan – Sesar (Bucşa ’77), Mihăiescu – Călinţaru, Buhăescu (Măzărache ’54), Stoenac – Ţîră (Lungu ’81). Antrenor: Daniel Opriţa.

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Răuţă, C. Lazăr – G. Deac (Popadiuc ’79), Marinescu (Voduţ ’71), Ivanovici (Pîrcălabu ’65) – Tudorie. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Beţa ’32, Ţîră ’68, Mihăiescu ’89.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) – Ciprian Danşa, Marius Marchidanu (asistenţi) – Lucian Rusandu (rezervă).

Observatori: Cristian Nica, Constantin Ţolea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.