Steliștii au efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Plzen și speră la calificare

0 172

(Stadionul din Plzen va fi arhiplin la meciul de mâine seară)

Nicolae Dică este optimist înaintea returului cu Plzen, dar le cere jucătorilor de la Steaua să nu mai repete greșelile mari din defensivă din meciul tur când cehii au înscris de două în urma unor erori grave ale fundașilor roș-albaștri.La conferința de presă dinaintea meciului important cu Viktoria Plzen, Nicolae Dică a precizat că echipa sa este pregătită să facă un meci foarte bun și să obțină calificarea în play-off-ul Champions League. Experimentatul jucător din lotul stelist, Mihai Pintilii a adăugat că jocul de mâine seară este important pentru întreagă echipă și speră ca experința sa europeană să o ajute pe Steaua să se califice.

Referitor la starea medicală a atacantului Denis Alibec, antrenorul stelist a afirmat că starea jucătorului său este foarte bună și speră să îl poată folosi cu succes în meciul cu Plzen.

Întrebat despre presiunea care apasă pe umerii săi, tehnicianul roş-albaştrilor a punctat: “În fiecare zi, eu muncesc pentru a avea rezultate. În viaţa de antrenor, doar rezultatele decid. Eu sunt încrezător că această echipă va juca din ce în ce mai bine. Asta s-a văzut şi în a doua repriză cu Craiova, când eu consider că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani”.

“Am revăzut meciul tur de 3 ori până acum și le-am explicat jucătorilor ce am greșit și ce lucruri bune am făcut. Trebuie să avem răbdare, putem în cele 90 de minute să întoarcem rezultatul din tur. Am văzut meciul din prima etapă al celor de Plzen, am văzut că au schimbat câțiva jucători față de meciul tur. Dar adversarul nu le-a pus prea multe probleme” Nicolae Dică, la conferința de presă

“Vom face totul ca să înscriem un gol sau două. Aveam mare nevoie de Budescu, cred că era cel mai important fotbalist al nostru. Important e să nu mai facem aceleași greșeli din meciul tur. Atunci vom avea un meci mult mai ușor. Avem promisă o primă de joc de 30.000 de euro dacă trecem mai departe” Mihai Pintilii, la conferința de presă.

Cehii, prin vocea mijlocașului Patrik Hrosovsky, a precizat că echipa sa va încerca să abordeze meciul la victorie. Emoțiile vor apărea mâine, spun jucătorii, care se tem de atacul roș albaștrilor.

“Eu nu am emoții. Mâine sigur vor fi. Așteptăm acest meci. Deocamdată sunt relativ liniștit. Nu am învins la București, am făcut doar o remiză. Vedem ce vom reuși mâine. Sperăm să învingem. Am înțeles că temperatura va fi mai redusă cu cinci sau șase grade. În urmă cu doi ani, aveam alt antrenor. Era altă atmosferă. Sperăm să jucăm la fel de bine și mâine. Sper să fim la fel de agresivi ca în primul meci și să facem o partidă la fel de bună. Steaua este periculoasă mai ales atunci când are posesia mingii, pe care o pierde foarte greu. Așa că, trebuie să ne apărăm foarte bine. Nu putem fi liniștiți. Este un meci de calificare și trebuie să îl tratăm serios de la început”, a declarat mijlocașul Viktoriei Plzen, Patrik Hrosovsky, la Dolce Sport.

Tehnicianul Viktoriei a spus că echipa sa va juca ofensiv, mai ales că se așteaptă ca roș albaștrii să dea mai mult decât au făcut-o pe Național Arena.

“Având în vedere că e un meci de excepție, un meci foarte important, putem să ne așteptăm ca FCSB să fie extrem de bună și să dea mai mult decât a dat în meciul tur. Noi am vrea  să fim mult mai activi, atât în defensivă , cât și în ofensivă și le-am transmis jucatorilor mei să fie mai buni decât la București.  Jucătorul care a intrat acum ne poate ajua foarte mult, e o întărire pentru noi. În echipa noastră sunt accidentati, nu ascund acest lucru, o să vedem mâine cum vor fi și cine poate juca. Am spus clar că se fac schimbări, rotiri, mulți dintre ei vor fi înlocuiți, deci, sigur nu va fi aceeași echipă ca la București, dar vom juca pe aceeași linie, asta e clar. Consider că spectatorii sunt, practic, jucători, și sperăm să vină mâine să ne ajute. Referitor la Constantin Budescu, nu pot să mă bucur că un jucător atât de bun, precum Budescu, nu poate juca. O remiză 0-0 ar fi sinucidere”, a declarat Pavel Vrba, antrenorul Viktoriei Plzen,  la Dolce Sport.

Bilete pentru suporterii romani, disponibile la stadion!

Suporterii români care vor să-i încurajeze pe jucatorii Stelei la partida de miercuri seară, de pe terenul celor de la Viktoria Plzen, își vor putea achiziționa bilete în ziua meciului, de la casele stadionului din Plzen.

Astfel, începând cu ora locala 14:00, va fi deschisă o casă specială pentru sectorul oaspeților, iar prețul de achiziție este de 270 coroane (aproximativ 11 euro) pentru un tichet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.