Maxim și Moți își cer scuze suporterilor echipei naționale

0 127

Ca urmare a incidentelor din finalul jocului România – Armenia de vineri, 1 septembrie, de pe Arena Națională, cei doi jucători ai echipei naționale prezintă public scuze suporterilor echipei naționale.

„Reacția pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire și până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan și mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea. Însă chiar și așa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj și, dacă prin reacția mea suporterii echipei naționale s-au simțit jigniți, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenția să îi jignesc! Dimpotrivă, aș dori să le mulțumesc pentru susținere!”, a spus Alexandru Maxim

„Îmi pare rău că după încheierea jocului am răspuns cu aceeași monedă unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care și-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret că am reacționat la nervi și aș vrea ca suporterii echipei naționale să știe că, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect și îi apreciez. Noi, fotbaliștii, jucăm pentru fani, așa că ne-am dori întotdeauna să îi facem fericiți”, a punctat Cosmin Moți.

Echipa națională de fotbal a României a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1.

Leave A Reply

Your email address will not be published.