Echipa națională a efectuat antrenamentul oficial la Podgorica

0 220

Tricolorii vor întâlni astăzi, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica, echipa Muntenegrului, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Echipa națională a susținut antrenamentul oficial pe stadionul din Podgorica duminică, de la ora 19:00 (ora locală). Ședința de pregătire a durat aproximativ o oră și la ea au participat toți 22 de jucători pe care Christoph Daum îi are la dispoziție în Muntenegru.

Înaintea antrenamentului oficial, la arena din Podgorica, a avut loc o conferință de presă la care au participat selecționerul Christoph Daum și căpitanul Vlad Chiricheș.

“Nu este nimic adevărat din ceea ce a apărut în Gazeta Sporturilor. Într-adevăr am avut o discuție cu Ionuț Badea în vestiar, dar nici o legătură cu oficialii din Federaație. A fost o discuție constructivă referitoare la partida cu Armenia, am lămurit anumite aspecte și totul s-a încheiat. Nu ne mai facem calcule de calificare, noi încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm contra Muntenegrului”, a declarat Chiricheș.

“Trebuie să ne concentrăm asupra zilei de mâine, ieri nu mai înseamnă nimic. Sunt foarte motivat, ca întotdeauna, să obținem rezultate pentru fotbalul românesc. Muntenegru este o echipă care poate juca în mai multe registre, chiar să facă un presing agresiv, dar am văzut în meciul de pe Cluj Arena că o putem învinge“, a concluzionat selecționerul României, Christoph Daum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.