Hermannstadt, lider în Liga a 2-a după 7 etape

0 155

Etapa a 7-a a Ligii a 2-a la fotbal a adus două nume noi pe băncile tehnice ale echipelor din eşalonul secund, la CS Mioveni şi UTA Arad. La gruparea argeşeană noutatea a fost parţială, în sensul că noul tehnician al Mioveniului a fost numit Adrian Mihalcea, cel care în etapa precedentă a figurat pe banca arădenillor de la AFC UTA. În schimb, arădenii l-au adus pe Adrian Falub, revenit în activitate după o pauză de aproape un an şi trei luni.

Mihalcea a debutat cu dreptul pe banca Mioveniului, reuşind scorul etapei, 5-1 cu Miroslava, acelaşi scor fiind consemnat şi la Călăraşi, acolo unde gazdele au trecut de Olimpia Satu Mare, într-un meci în care Valentin Munteanu şi gabonezul Missi Mezu au marcat la primul lor meci pentru noua echipă. În schimb, Falub nu a reuşit să îşi salveze de la eşec, UTA fiind învinsă de CS Afumaţi, cu 2-0, în deplasare.

Etapa a şaptea a mai consemnat o premieriă, primul eşec al timişorenilor de la Ripensia, singura echipă care a fost neînvinsă după primele şase etape. Chindia a fost cea care le-a oprit seria invincibilităţii, cu un gol marcat de Liviu Mihai încă din minutul 2 al întâlnirii. Timişorenii au coborât pe locul 3, făcând schimb de locuri cu mureşenii de la ASA, victorioşi la Piteşti cu 2-1.

Lider a rămas AFC Hermannstadt, care a învins la limită pe ASU Poli, prin golul lui Bogdan Rusu în timp ce Pandurii au bifat al patrulea meci fără eşec în deplasare, după 2-0 la Baloteşti. În celelalte două meciuri ale rundei s-au consemnat victorii ale gazdelor la Clinceni şi la Bucureşti, în cel de-al doilea meci fiind înregistrată prima victorie pe teren propriu din acest sezon a celor de la Metaloglobus.

Rezultatele etapei a 7-a

F.C Argeş – ASA Târgu Mureş 1-2 (1-1)
Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov 0-1 (0-0)
Chindia Târgovişte – Ripensia Timişoara 1-0 (1-0)
Metaloglobus Bucureşti – Luceafărul Oradea 1-0 (0-0)
Academica Clinceni – Foresta Suceava 2-0 (0-0)
CS Mioveni – Ştiinţa Miroslava 5-1 (3-0)
CS Baloteşti – Pandurii Târgu Jiu 0-2 (0-1) (foto)
CS Afumaţi – AFC UTA Arad 2-0 (0-0)
Dunărea Călăraşi – Olimpia Satu Mare 5-1 (2-1)
AFC Hermannstadt – ASU Politehnica Timişoara 1-0 (1-0)

Leave A Reply

Your email address will not be published.