FRF recomandă întreruperea activității fotbalistice în aer liber pe durata avertizării meteorologice

0 168

Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Federația Română de Fotbal recomandă întreruperea oricărei activități fotbalistice în aer liber în intervalul prognozat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantități de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 – 21 septembrie, ora 10, pentru județele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea și Bacău. De asemenea, a fost emisă și o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate pentru celelalte județe, până pe 21 septembrie, ora 21.

Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h și vijelii.

Miercuri, 20 septembrie, sunt programate în Liga I partidele FC Botoșani — CSM Poli Iași (ora 18,30) și Dinamo — Concordia Chiajna (ora 21,00), iar joi meciurile FC Viitorul — Juventus București (ora 16,30), Gaz Metan Mediaș — Astra Giurgiu (ora 18,30) și CFR Cluj — Steaua (ora 21,00).

Leave A Reply

Your email address will not be published.