Peskov: Morgan Freeman este o victimă a exaltării

0 154

“Mulți artiști devin cu ușurință victime ale supraîncărcării emoționale fără a avea informații rale despre starea adevarata a unei situatii. Ei devin victime ale unei exaltări emoționale. Dar peste o vreme le trece “, a spus Dimitry Peskov (foto) vis-a-vis de declarația lui Freeman.

Purtătorul de cuvânt al presedintelui Federației Ruse a comentat pentru jurnaliștii de la agențiile de presă internaționale că oficialii Kremlinul nu iau în serios videoclipul în care actorul Morgan Freeman invită pe americani să se apere de Rusia care va ataca SUA. Potrivit lui Peskov, Freeman este “o victimă a exaltării emoționale”.

Anterior, site-ul unui ONG nou creat, laureatul american cu Oscar a reiterat pilonii de bază ai amenințării ruse, vehiculati de perdanta alegerilor prezidențiale, Hillary Clinton. “Rusia ne atacă! Salvați Statele Unite, lumea are nevoie de conducerea noastră! ” invită actorul.

Pskov a subliniat că Rusia nu vede nici o amenințare deosebită în clipul video respectiv.

„Cu greu putem privi serios la astfel de lucruri, pentru că este evident că aceste fenomene nu se bazează pe informații reale, acestea sunt de natură emoțională“, a spus Peskov concluziv.

Precizăm faptul că actorul Morgan Freeman declară într-un videoclip că americanii au fost atacați de către Rusia și că americanii sunt deja în război deși lumea nu înțelege asta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.