Liga 1/ Echipa ideală a ultimei etape a turului

0 197

Revista LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 13-a

PORTAR

Alessandro Caparco (Concordia / 34 de ani / un joc) – A debutat în tricoul Concordiei la finalul primei reprize şi a avut în partea a doua câteva intervenţii excelente, datorită cărora ilfovenii au bifat a treia victorie la rând, dar şi întâiul joc fără gol încasat.

FUNDAŞI

Romera Navarro (Dinamo / 30 de ani / 11 jocuri) – Util atât în defensivă, cât şi în ofensivă, unde a colaborat excelent cu Hanca şi Costache, colegii din banda dreaptă. Un fundaş experimentat, cu evoluţii constant bune.
Marius Constantin (Gaz Metan / 32 de ani / 5 jocuri pentru Gaz Metan) – Fundaşul de Gaz Metan a avut o evoluţie sigură. În plus din postura de căpitan, şi-a dirijat excelent echipa, astfel sibienii au bifat prima victorie din ultimele opt runde.
Mihai Bălaşa (Steaua/ 22 de ani / 10 jocuri) – Prestaţie fără greşeală. A crescut foarte mult în 2017, devenind liderul defensivei bucureştenilor. Evoluţiile sale i-au adus şi prima convocare la naţională.
Cristian Ganea (Viitorul / 25 de ani / 12 jocuri) – A făcut un nou meci foarte bun, dovedind şi de astă dată că este cel mai în formă fotbalist român pe postul de fundaş stânga. Şi-a trecut în cont a treia pasă de gol din ediţia curentă.

MIJLOCAŞI

Ivan Martic (CS U Craiova / 26 de ani / 5 jocuri) – După ce runda trecută şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în Liga 1 Betano, mijlocaşul de bandă dreaptă al oltenilor a bifat şi întâia reuşită în principala competiţie internă. S-a integrat rapid în sistemul gândit de Devis Mangia.
Alexandru Ioniţă II (Astra / 22 de ani / 11 jocuri) – A fost un lider pe teren, pasele şi acţiunile sale transformându-se, de cele mai multe ori, în ocazii pentru giurgiuveni. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
Adrian Alexandru-Păun (CFR Cluj / 22 de ani / 8 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind apreciat de Dan Petrescu la final. A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din turul sezonului regular.
Aurelian Chiţu (Viitorul / 26 de ani / 11 jocuri) – A fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Hagi din ultima rundă, contribuind la succesul categoric al dobrogenilor cu un gol, al 25-lea în Liga 1,  şi o pasă decisivă.

ATACANŢI

George Ţucudean (Viitorul / 26 de ani / 12 jocuri) – A marcat de patru ori, reuşite graţie cărora a intrat în istoria dobrogenilor drept fotbalistul cu cele mai multe goluri înscrise într-un meci pentru Viitorul în Liga 1. A ajuns la 37 de goluri în 132 de meciuri pe prima scenă.
Florin Tănase (Steaua/ 22 de ani / 11 jocuri) – A scos ambele penalty-uri ale “roş-albaştrilor”, ajungând la nouă lovituri de pedeapsă obţinute pe prima scenă. A şi marcat un gol, al 30-lea în 112 jocuri disputate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Devis Mangia (CS U Craiova / 43 de ani /FOTO) – A bifat a patra victorie din contul “Ştiinţei” pe teren advers. Sub conducerea sa, craiovenii continuă seria rezultatelor excelente, serie datorită căreia “alb-albaştrii” au încheiat turul sezonului regulat pe podium.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.