U-BT Cluj, la a doua victorie în grupele FIBA Europe Cup

0 228

U-BT Cluj-Napoca a reușit a doua sa victorie în Grupa E a FIBA Europe Cup la baschet masculin, 87-73 (32-11, 23-15, 20-25, 16-22) cu formația georgiană Dinamo Tbilisi, miercuri, în Palatul Olimpic din Tbilisi, potrivit site-ului clubului ardelean.

Campioana României a dominat clar partida și la pauză conducea cu 55-26, dar apoi a redus din turație și a permis gazdelor să reducă din diferență, fără ca succesul clujenilor să fie în pericol.

”Știam care este valoarea noastră, însă nu am crezut că va fi atât de ușor. Am început foarte bine jocul și ne-a fost mult mai ușor pe urma, sunt bucuros ca am putut sa le acord mai multe minute jucătorilor noștri tineri, căci trebuie să ia și ei pulsul acestei competiții. Ne-am pierdut puțin concentrarea în a doua repriza, este greu să rămâi la același nivel când ai 30 de puncte avantaj, chiar am vorbit despre asta în vestiar. Însă îmi felicit jucătorii pentru cum au controlat meciul, în niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei și sunt bucuros pentru asta. Ne așteaptă alte meciuri grele, peste trei zile mergem la Sibiu, apoi avem din nou o partida dificilă în Bulgaria, deja gândurile noastre se îndreaptă spre acele meciuri”, a declarat antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan.

În celălalt meci al zilei, Istanbul BBSK a dispus de formația bulgară Lukoil Academic Sofia cu 81-69.

”U” este lider, cu 4 puncte, urmată de Lukoil Academic, 3 puncte, Istanbul BBSK, 3 puncte, Dinamo Tbilisi, 0 puncte.

”U” va juca următorul meci pe 1 noiembrie, în deplasare, cu Lukoil Academic, în aceeași zi având loc și partida dintre Istanbul BBSK și Dinamo Tbilisi.

Clasament, Grupa E
1 2 2 0 4
2 2 1 1 3
3 2 1 1 3
4 2 0 2 2

Leave A Reply

Your email address will not be published.