CFR cumpără de la Dinamo un jucător pentru un milion de euro

0 190

Dinamovistul Valentin Costache, mijlocașul în vârstă de la 19 ani, s-a transferat la CFR Cluj. Negocierile pentru transfer s-au derulat pe parcursul zilei de astăzi iar actele deja au fost semnat, jucătorul urmând să ajungă la CFR în această iarnă. Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, suma de transfer se ridică la un milion de euro.

“Costache e unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit. E un jucător pe care multe echipe le-ar vrea pe teren, un băiat care nu joacă neapărat pentru a bifa regula under 21. E tânăr, are calități. E un băiat de viitor! Vă pot cofirma transferul lui, dar toate detaliile le veți afla la începutul anului viitor, că atunci începe perioada de transferuri pentru partea a doua a campionatului. Costache e un fotbalist pe care l-am urmărit, un fotbalist tânăr care are multe calități așa cum are și Cristi Manea”, a declarat Iuliu Mureșan, președintele lui CFR, pentru GSP.ro.

“E interesant acest transfer. S-au orientat bine cei de acolo, că aveau nevoie de un jucător sub 21 de ani. A avut o scăpare, nu e cred că e un risc. Dacă aș fi avut nevoie de el, l-aș fi luat și eu. Important e să nu se mai întâmple ce a făcut”  a de clarat Nicolae Dică, antrenor Steaua, la Digi Sport.

Costache, alături de alți jucători au petrecut cu mult alcool înainte de meciul de cupă cu Aerostar, antrenorul Vasile Miruță luând decizia de a-i exclude din lot. CFR a profitat de acest incident pentru a-l transfera astfel pe talentatul jucător dinamovist.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.