Viktoria Plzen – Steaua/ Asalt pentru locul 1

0 181

Viktoria Plzen – Steaua, este meciul în care roș-albaștri au nevoie de un egal pentru a câștiga grupa Europa League din care face parte. Steaua nu a pierdut niciodată cu Plzen până acum, în cele trei întâlniri directe, toate în acest sezon. Cu 10 puncte în patru etape, echipa antrenată de Nicolae Dică este deja calificată în 16-imile Europa League.

“Steaua este o echipă puternică și știm bine acest lucru. Trebuie să ne fi învățat lecția din jocul anterior. Cred însă că de această dată va fi bine și vom învinge Steaua. Nu cred că se pune problema echipei mai motivate. Adversarul nostru și-a asigurat deja calificarea. Sper ca acest lucru se va reflecta în teren. Știm calitatea adversarului, mai ales în ofensivă, unde sunt excepționali. E clar că ne așteaptă cel mai bun adversar, dar suntem motivați să facem un meci mare”, a precizat Pavel Vrba, antrenorul principal al formației din Plzen.

“Presiune la Steaua există întotdeauna. Pentru mine, de când am ajuns la această echipă, la fiecare meci am simţit presiune, pentru că la fiecare meci trebuie să câştigăm. Într-adevăr, dacă nu vom câştiga meciul cu Plzen, dacă vom pierde, nu va fi deloc bine pentru un club ca Steaua să aibă două înfrângeri consecutive. Însă, se poate întâmpla şi acest lucru” , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Viktoria Plzen – Steaua, ora 20.00 (Telekom Sport 1; PRO TV)

Echipele probabile:

  • PLZEN (4-2-3-1): Kozacik – Reznik, Hubnik, Hejda, Limbersky – Horava, Hrosovsky – Petrzela, Kolar, Kopic – Bakos
  • Steaua: Niţă – Enache, Planic, Bălaşa, Morais – Filip, Ov. Popescu – Golofca, Budescu, Coman – Alibec

Leave A Reply

Your email address will not be published.