Rușii pregătesc o garnitură de metrou specială pentru Campionatul Mondial de Fotbal

0 248

La Moscova, va circula o garnitură de metrou pregătită special pentru a celebra desfășurarea Campionatului Mondial de Fotbal în Rusia. Decorate frumos, cu fotografii din istoria fotbalului și a competiției mondiale, vagoanele își așteaptă călătorii, iubitori de fotbal.

”Este doar una dintre surprizele pe care le pregătim iubitorilor de fotbal în vederea Campionatului Mondial. Cu siguranță, suporterii vor avea parte de un adevărat muzeu fotografic în mișcare iar atmosfera unei competiții de anvergură se va simți peste tot în Rusia”, a precizat Vladimir Iașinev, lucrător la metroul moscovit.

De precizat faptul că suporterii echipelor de fotbal calificate la turneul final vor putea intra în Rusia fără viză, decizie valabilă și pentru o perioadă de 10 zile înainte și după competiție, în urma unui proiect de lege aprobat de guvernul rus.

Rusia va folosi același sistem ca la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014. Suporterii trebuie să prezinte un document de identitate (buletin sau pașaport și biletul de meci.

Leave A Reply

Your email address will not be published.