Putin: valorile sportului nu depind de nicio conjunctură

0 172

Președintele rus a participat la ceremonia solemnă de tragere la sorți pentru Cupa Mondială din 2018, desfășurată la Marele Palat al Kremlinului. Vladimir Putin a vorbit despre ce de are mai mare importanță în acest eveniment sportiv major

“Vom face totul pentru ca această comtiție important pe plan mondial să fie un mare eveniment sportiv, însă ceea ce este esențial, este să reunească marea familie internațională a fotbalului, pentru care cel mai important este sportul, prietenia și lupta cinstită, ale căror valori nu depind de nicio conjunctură”, a declarat președintele rus.

Șeful statului rus crede că va câștiga echipa a cărei jucători își vor demonstra abilitățile, vor rezista în luptă și își vor dedica toată forța:

“Urez succes fiecărei dintre cele 32 de echipe și invit toți fanii loiali să vină în Rusia. Doresc tot ce e mai bun pentru toată lumea. Ne vedem în 2018”, a încheiat președintele.

Cea de-a 21-a ediție a Cupei Mondiale de fotbal va avea loc în Rusia între 14 iunie și 15 iulie 2018. Coompetiția este organizată de FIFA și reunește cele mai bune selecționate naționale.

Mondialul 2018 se va desfășura între 14 iunie și 15 iulie pe 12 stadioane din 11 orașe ale Rusiei: Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazani, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-pe-Don, Soci și Ekaterinburg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.