Acuzații incredibile de blat la Dacia Unirea Brăila

0 137

După meciul pierdut astăzi, pe teren propriu, scor 1-4 în fața celor de la Știința Miroslava, antrenorul Daciei Unirea Brăila a lansat o serie de atacuri incredibile la adresa unor jucători pe care îi are sub comanda sa. Pe un ton nervos și vizibil iritat de umilința la care a fost supus, Alin Pânzaru a lansat un tir de acuzații de blat care vor fi anchetate luni, 11 decembrie de comisiile de specialitate din cadrul Federației Române de Fotbal.

“Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roșu și Iosofache. Au fost niște ordinari blatiști, nenorociți Au vândut meciuri în draci! Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu și jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatiști ordinari. S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă și de aia îi înjură. Roșu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici”, a tunat Pânzaru, după înfrângerea cu Miroslava (1-4).

Oficialii clubului de la Dunăre nu au infirmat cele spuse de Pânzaru, adăugând că, la rândul lor vor declanșa o anchetă internă pentru a verifica dacă au mai fost și alți jucători care au intrat în hora pariurilor sportive ilegale. Președintele clubului, Aurel Brașoveanu susține că echipa sa va colabora cu instituțiile abilitate în acest caz pentru a se face lumină și a elimina din lot jucătorii care se ocupă cu astfel de lucruri necurate.

”Erau jucători care pur și simplu fugeau de minge. Toată lumea fuge de răspundere. Și spectatorii care sunt nemulțumiți de evoluția meciurilor spun că suntem niște vânzători. Ceea ce a spus antrenorul nostru este în mare parte adevărat. Sunt peste 5 meciuri care au fost aranjate de unii dintre jucătorii noștri. Cel puțin așa reiese din declarația celor din vestiarul echipei. Se paria pe 2 pauză, 1 final, sau 1 final doi pauză, unde sunt cotele foarte mari. Este o situație gravă. Nu avem probe suficiente însă tot ce putem să facem este să reziliem contractele acestor jucători. La nivelul Ligii a ll-a au fost mai multe meciuri suspecte. se întâmpă asta din cauza situației financiare precare a cluburilor”, a declarat Aurel Brașoveanu, președintele clubului brăilean într-o intervenție la Digi Sport.

”Tremur tot, nu îmi găsesc cuvintele. Nu am cum să ma duc eu la jucători să le propun să trântească jocul. La meciul cu Satu Mare, unde sunt acuzat de blat, nu am greșit decât o singură pasă, undeva la mijlocul terenului. În rest nu am făcut nimic care să atragă suspiciuni la adresa mea. Am urmărit meciul acela de cel puțin 10 de ori după ce am fost dat afară de la echipă. Eu vă zic sincer că la urechile noastre ajung tot felul de vorbe de genul ăsta, de blaturi pe bani mulți. Noi nu avem bani așa mulți ca să pariem sume uriașe. Știu că sunt persoane care pariază afară din țară sume uriașe de bani. Eu nu cunosc astfel de oameni și nu am fost implicat în astfel de lucruri necurate. Dacă ar fi să ne uităm la meciul cu Pandurii din deplasare ce mai este de spus? Era 3-0 pentru gazde și s-a terminat 3-3. Iar eu nu eram la echipă în acel meci. O să consult un avocat să văd ce este de făcut în acest caz. Eu nu am făcut nimic necurat și poate vreau să mai joc fotbal și nu vreau sa aplaneze asupra mea tot felul de acuzații stupide”, a declarat Costel Roșu, fotbalist de la Dacia Unirea Brăila.

Leave A Reply

Your email address will not be published.