Meciul FC Hermannstadt – Steaua, din Cupa României, amânat pentru joi, la ora 14,00

0 360

Meciul dintre AFC Hermannstadt şi Steaua, programat miercuri, de la ora 18,30, pe Stadionul Municipal din Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, a fost amânat pentru joi, la ora 14,00, a anunţat postul de televiziune Digi Sport, care transmite partida.

Arbitrul Cătălin Popa (Piteşti) a amânat iniţial debutul jocului cu o oră din cauza terenului îngheţat, iar apoi a decis ca meciul să se dispute joi, de la ora 14,00, când sunt aşteptate condiţii meteo mai favorabile.

Miercuri a fost amânată şi partida dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, programată iniţial pentru joi (20,30), la Craiova, în sferturile Cupei României, tot din cauza vremii nefavorabile.

Federaţia Română de Fotbal amânase luni meciul dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi, din aceeaşi fază a competiţiei. Ambele meciuri se vor juca la date ce vor fi stabilite ulterior.

Gaz Metan Mediaş s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în primul sfert de finală al competiţiei.

Partidele din prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului Ligii I la fotbal, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a decis miercuri Liga Profesionistă de Fotbal.

„Ce minune să se mai întâmple ca terenul să arate bine într-o oră? E o nouă bătaie de joc. Partea proastă este că cei care suferă cel mai mult nu suntem noi, cei care am cheltuit 35 de mii de euro pentru deplasarea asta, am venit cu charter şi plecăm cu charter. Îmi pare rău de oamenii ăştia care au venit să vadă cu disperare echipa oraşului pe care nu au mai văzut-o de atât de mult timp să joace împotriva Stelei. Condiţiile meteo nu se vor îmbunătăţi şi probabil că mâine domnii de la FRF, Burleanu şi Felix Grigore, vor catadicsi să facă un brainstorming şi să vedem dacă vor găsi o dată aşa cum au găsit pentru Universitatea Craiova – Dinamo şi pentru Botoşani – Iaşi. E cea mai mare bătaie de joc. Sunt din 1992 în fenomen, dar e cea mai mare bătaie de joc. Am ajuns în 2018, ar trebui să avem o minimă decenţă, un respect pentru competitoare, pentru echipa care a adus cei mai mulţi bani în fotbalul românesc aflat în suferinţă. Noi suntem trataţi în felul acesta. Ce putem să facem? Să aşteptăm ca asta să fie picătura care umple paharul şi votanţii să înţeleagă că avem o singură şansă, trebuie să mergem pe mâna lui Ionuţ Lupescu. Nu pe mâna acestor oameni care, dacă se comportă aşa cum se comportă cu noi, înseamnă că nu au respect” , a declarat Mihai Stoica.

„Cum să regret că nu s-a amânat meciul dacă e aşa cum am spus eu? Există două posibilităţi de a amâna meciurile. În caz de forţă majoră sau dacă arbitrii de la faţa locului constată că nu se poate juca. Noi nu puteam să amânăm de la 300 de kilometri, de aici de la Bucureşti, pentru că nu ne permitea regulamentul. Noi am amânat meciul de la Craiova pentru că am fost anunţaţi că va fi cod portocaliu de ger. Este o diferenţă uriaşă între cod portocaliu de ger şi cod galben de ger. Codul de galben prevede temperaturi normale. Noi vorbim despre codurile primite de la ANM” , a declarat directorul departamentului de competiţii FRF, Felix Grigore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.