Siria, terenul unui război mondial dorit cu ardoare de globaliști

0 257

Trump vrea sânge, vrea să pună în mișcare o mașinărie de război americană pe care să o angreneze într-un conflict armat de anvergură. Ruperea în bucăți a Siriei și sugrumarea ei prin declanșarea unui război artificial a dus la o serie de conflagrații mărunte în acest teritoriu soldat cu zeci de mii de morți, case distruse, orașe devastate. Suspect de liber în acțiuni până la intervenția Rusiei la solicitarea Damascului, Statul Islamic a produs crime greu de reprodus și imaginat într-o lume care chipurile se modernizează. Susținători înfocați ai homosexualității, globaliștii, au urinat în valuri pe democrația votului și au distrus Siria. Acuzațiile, aceleași ca în scenariul Iraqului și Libiei: dictatura, drepturile omului… Acum, se vorbește cu ardoare și ură patologică de folosirea armelor chimice împotriva populației deși nimeni nu a demonstrat asta până acum.

Este foarte limpede, elita globalistă vrea război. Pacea plictisește, populația anchilozată în rețele de socializare și jocuri pe calculator sau smartphone crede că un conflict armat este ca o șușanea de strategie unde, dacă mori, ai posibilitatea să o iei de la început pentru că ți se mai oferă o viață, și apoi, înca una, și încă una și tot așa… Națiile, cu mici excepții, cred că războiul începe repede, SUA câștigă, și gata, totul s-a rezolvat. Păi să vedem cum stau lucrurile!

Scenariul recent lansat de SUA cu atacul chimic din din oraşul Douma din Siria s-a soldat cu atacuri aeriene din partea aviației israliene care au bombardat o bază aeriană guvernamentală siriană în care, pe lângă militari ai Damascului, se aflau și reprezentanți ai forțelor armate din Rusia și Iran. Au fost răpuși în luptă doar militari sirieni, altfel, situația ar fi explodat incredibil.

”Nu mai putem accepta această mascaradă. Când nu ne convine ceva inventăm repede niște rebeli, îi înarmăm și dăm drumul la distrugerea unei țări până cade un regim politic. Este o politică ucigătoare, generatoare de haos. Așa s-a născut Statul Islamic și Al Qaeda. Rusia va fi mereu aici și va opri astfel de apucături globaliste”, spune Serghei Lavrov, ministrul de externe al Rusiei.

Ultimile evenimente, care au semănat cu cele mai proaste regii cinematografice arată disperarea unora pentru a provoca un cutremur militar. Mediile economice asiatice spun că economia americană are nevoie disperată de un război major pentru a se redresa. Disperarea cu care Trump a vândut arme diferitor țări pe sute de miliarde de dolari nu a fost suficientă. Se forțează o ușă pe care ar intra și ieși adevărați monștri.

Revenind la Douma – ultimul bastion al rebelilor finanțați de SUA. În cazul de față, Damasc-ul neagă folosirea oricăror arme chimice, iar până acum Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice nu a descoperit că Siria ar mai avea arsenal chimic.

Rusia a dezminţit că regimul sirian ar fi recurs la arme chimice în bombardamentul de la Douma, iar experţii ruşi au făcut prelevări pe teren, negăsind urme care să confirme un asemenea atac. Probele și rezultatele cercetărilor au fost prezentate în plenul Consiliului de Securitate

Armata siriană a înonjurat localitatea în misiunea de a elibera zona pentru ca apoi să se poată reconstrui țara în urma unui dezastru pe care nimeni nu îl credea posibil în urmă cu ceva ani.

Și tocmai asta este disperarea. O înfrângere a așa zisei armate rebele ar lăsa fără obiectul muncii armata SUA. Iar Rusia și Iranul sunt acolo și vor fi prezente multă vreme de acum înainte.

Trump a plusat ca la un joc de poker dând ultimatum: în 24 de ore anunță dacă va ataca Siria sau nu. Altădată, SUA ar fi atacat fără reținere o țară. Acum, sunt destule temeri. Turcia, Iranul și Rusia sunt prezente în Siria cu efective militare suficient de mari pentru a bloca SUA. La rând așteaptă China pentru a veni cu armate în sprijinul Damascului. Medii politice internaționale prevăd totuși un final în acest joc al conspirațiilor și al dărâmării de regiumuri după bunul plac al unei singure puteri. Pentru că forțele mondiale se egalizează iar lumea nu prea mai înghite povești cu balaurii cei răi care sugurmă și apoi mănâncă pe pâine, la micul dejun, democrația.

Sunt ore decisive pentru pacea mondială în care forțe armate puternice vor lupta pentru cauze diferite. De văzut cine câștigă și ce va face America după aceste confruntări dure. Poate ne răspune Skripal, singurul om din lume care a supraviețuit unei otrăviri în urma căreia ar fi murit și o armată de dinozauri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.