Trump a prezentat mai multe opțiuni pentru loviturile împotriva Siriei

0 143

Potrivit presei occidentale, citată de news.bg, opțiunile includ atacarea cu rachete a mai multor ținte in termen de mai mult de o zi.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, are mai multe opțiuni pentru utilizarea forței împotriva Siriei ca răspuns la presupusa folosire a armelor chimice în localitatea Duma. Potrivit The New York Times, opțiunile includ lovituri de rachete pe mai multe ținte în termen de mai mult de o zi.

”Nimeni nu se poate îndoi însă că Flota Nordică a Rusiei este pregătită să apere interesele Rusiei de la Ecuator la Arctica”, a afirmat amiralul Nikolai Evmenov

Potrivit ziarului, care citează surse din Casa Albă, liderul american împreună cu armata sa de consilieri, au revizuit marți planurile de aplicare a unui atac feroce asupra Damascului, mai dur decât anul trecut pe aerodromul militar din provincia Homs. Potrivit administrației americane, o acțiune militară identică în acest moment nu va avea efectul dorit asupra conducerii siriene, astfel încât studiul Statelor Unite oferă opțiuni pentru un scenariu de acțiune mai ambițios și funcțional pe termen lung.

Anterior, mass-media occidentală a descris armele pe care SUA le pot folosi în Siria. De menționat faptul că grupul de șoc al Marinei SUA, condus de transportatorul de avioane Harry Truman se afla în Marea Mediterană. Se așteaptă ca o fregată a marinei germane să se alăture grupului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.