Săptamâna FOOD WASTE COMBAT

0 171

La un an de la câștigarea premiului TedXEroilor, Food Waste Combat lansează o săptămână tematică, pentru combaterea risipei alimentare. “Scopul e să prezentăm publicului proiectul nostru într-o formă concentrată. Să le arătăm care sunt cele mai importante sfaturi și recomandări de combătut risipa alimentară și să creștem numărul celor interesați de această problemă. Avem un program plin și interesant, de care vă invităm să vă bucurați până în 21 aprilie.”a declarat Camelia Gui managerul proiectului.

Programul complet este mai jos:

 

S-au alăturat CimbruStreet Food FestivalDaisler Print HouseBiotrem RomâniaHoria SimonThe Little GreeneryZNOB PIZZAUSAMV Cluj-NapocaZonizKERO ZENCINEMA MĂRĂŞTI.

 

Proiectul Food Waste Combat al asociației JCI Cluj a lansat în 2017 o campanie complexă pentru combaterea risipei alimentare pe toate fronturile. Astfel, într-un an s-a dublat numărul școlilor partenere și au avut loc ateliere practice cu 300 de elevi.

Proiectul are în prezent 100 de beneficiari recurenți ai surplusului de hrană colectat săptămânal și două restaurante partenere pentru campania de informare. Este în pregătire și un proiect de compostare, iar până la finalul anului 2018 se lucrează la crearea primei bănci de alimente din Cluj.

FWC Cluj– un proiect marca JCI Cluj & TEDxEroilor Award și prezentat de AROBS Transilvania Software.

Vă așteptăm pe toți, online și offline, în număr  cât mai mare!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.