După un joc magnific Liverpool este cu un pas în finala Ligii Campionilor

0 188

Liverpool a făcut un pas important spre finala Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, pe Anfield, după ce a învins-o pe AS Roma cu scorul de 5-2 (2-0), în prima manşă a semifinalelor competiţiei.

Atacantul egiptean Mohamed Salah, transferat de ”cormorani” anul trecut chiar de la Roma, a fost omul meciului, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere şi două pase decisive pentru echipa din Liverpool.

Mohamed Salah (36, 45+1), Sadio Mane (56) şi Roberto Firmino (61, 69) au înscrise golurile gazdelor, în timp ce Edin Dzeko (81) şi Diego Perotti (85 – penalty) au readus speranţa în tabăra formaţiei ”giallorossa”.

”Am făcut un meci bun timp de 80 de minute, am făcut o greşeală în faza defensivă şi ne-a costat. Au revenit pe final ei puţin, aşa se întâmplă. Trebuie să luăm în considerare că n-a fost penalty la acea fază. Totuşi, e o victorie senzaţionatlă. Băieţii au făcut o treabă excelentă. Acum trebuie să mergem în Italia şi să câştigăm. Am lucrat bine această partidă, putem marcat şi mai multe goluri ceea ce pare nebunie în această fază a Ligii Campionilor. A fost un fotbal all inclusive din partea noastră în această seară”, a declarat Jurgen Klopp după finalul partidei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.