Lucrările la stadioanele care vor găzdui meciuri la Cupa Mondială au fost finalizate

0 139

FIFA va fi cu siguranță multumită de faptul ca toate cele 12 stadioane rusești, selectate pentru a găzdui meciurile din Cupa Mondială FIFA 2018, au fost puse în funcțiune, a declarat directorul general al Comitetului Local de Organizare (LOC), Alexei Sorokin, notează agenția TASS.

“Au fost programate cel puțin trei meciuri de test la fiecare stadion comandat”, a spus Sorokin. “Acum ne concentrăm asupra aspectelor operaționale și nu asupra construcției acestora! Ne bucurăm și că se estimeaza mai bine de o jumătate de milion de turiști cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal” a adăugat acesta.

“Nu așteptăm surprize din partea FIFA și organizația va fi cu siguranță mulțumită că toate stadioanele au primit certificate de conformitate cu normele tehnice necesare”, a adăugat Sorokin. Ministerul rus al sportului a anunțat recent că a fost acordat permisul de punere în funcțiune și pentru stadionul din Samara.

Stadionul de la Samara a fost ultimul din cele douăsprezece arene de fotbal, care vor găzdui jocurile turneului mondial de fotbal din această vară, care a primit acceptul pentru a intra în folosință.

Cupa Mondială 2018 a FIFA începe cu meciul de deschidere care va avea loc în capitala rusă, Moscova. Rusia a selectat 11 orașe pentru a organiza meciurile din Cupa Mondială din 2018: Moscova, Sankt Petersburg, Sochi, Kazan, Saransk, Kaliningrad, Volgograd, Rostov-on-Don, Nijni Novgorod, Ekaterinburg și Samara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.